Acasă Stiri Cu Samsung Experience 9.0, emoji cu un design mai frumos

Cu Samsung Experience 9.0, emoji cu un design mai frumos

Samsung nu a avut cele mai frumoase și atrăgătoare desene atunci când vine vorba de emoji. Din punct de vedere estetic, sunt destul de vagi și, mai rău, globurile galbene adesea nu corespund cu emoticoanele de pe alte platforme. Deci, uneori, dacă ai trimis ceea ce credeai că este o față șocată, apărea la destinatar ca o față înfometată.

Este o problemă relativ comună între platforme precum Android, iOS, Microsoft și altele, dar diferența este mult mai mare la Samsung. Multe companii au propriul stil de artă, unic când vine vorba de emoji, iar Samsung este una dintre cele care a avut tendința să abuzeze de acest mod de comunicare.

Cu toate acestea, această situație este pe punctul de a se schimba acum când compania sud-coreeană lansează sistemul de operare Android 8.0 Oreo pe telefoanele sale. Actualizată, „biblioteca emoji” (de la Samsung Experience 8.5 la Samsung Experience 9.0) are acum emoji care sunt mai în concordanță cu celelalte ideograme de pe celelalte sisteme de operare.

Noul emoji nu va avea o față înclinată, și aproape toate expresiile faciale au fost modificate. Unele icoane de animale, cum ar fi pisicile emoji, au schimbate culorile pentru a fi în concordanță cu alte sisteme de operare. S-au făcut schimbări majore în emoji populare, cum ar fi mâna de lustruit unghii, dansul omului și la multe alte emoji, inclusiv sărutări, zâmbete, grimase și multe altele.

Printre noile emoji se numără o față lovită de stele, explodarea capului și o față cu un monoclu. Samsung stabilește, de asemenea, culoarea implicită a culorii emoji la standardul Simpsons galben, ca cele găsite în alte seturi de emoji.

Emoji – cuvântul emoji vine din limba japoneză (e „imagine” + moji „caracter”). Asemanarea cuvintelor engleze emoție și emoticon este o pură coincidență. Au debutat pe telefoanele mobile japoneze în 1999. Au devenit din ce în ce mai populare în întreaga lume în 2010, după ce au fost adăugate la mai multe sisteme mobile de operare.

Actualizarea Samsung Experience 9.0 / Android Oreo este lansată acum pe Galaxy S8 și S8+ împreună cu toate noile caracteristici și optimizări de performanță. Veți vedea, de asemenea, că emoji-urile pentru telefoane au fost serios revizuite.

Noul stil emoji și Samsung Experience 9.0 le vom vedea și pe Samsung Galaxy S9 la debutul său la MWC 2018 mai târziu în această lună.

SourceTheVerge

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...