Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

575
Sursa Foto: SamMobile.com

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de cercetare de piață se așteaptă ca această tendință să continue anul acesta și anul viitor. Conform acestora Samsung India va depăși valoarea de export de 1,5 miliarde de dolari.

Se estimează că smartphone-urile Samsung vor constitui 98% din toate telefoanele mobile exportate din India în 2020 de la toate mărcile combinate. Este o realizare extraordinară având în vedere că în India sunt mai multe companii producătoare de telefoane mobile. Amintim aici doar pe Apple și Xiaomi.

Samsung a exportat din India aproximativ 11,6 milioane de telefoane mobile

Potrivit SamMobile care citează firma de cercetare de piață techARC, India a exportat un total de 12,8 milioane de dispozitive mobile în Q3 și 11,6 milioane dintre acestea au fost marca Samsung. Decalajul dintre Samsung și cel de-al doilea brand de succes, Xiaomi, a fost absolut masiv. Compania chineză nu a reușit să atingă 1 milion de exporturi și a livrat aproximativ 0,6 milioane de dispozitive mobile. A fost urmat de Lava International Limited cu 0,2 milioane de telefoane.

Din cele 11,6 milioane de telefoane mobile exportate de Samsung India în Q3 2020, 9,8 milioane de unități erau smartphone-uri. Celelalte modele erau probabil telefoane cu caracteristici de telefon mobil și alte categorii de dispozitive mobile.

Lava International Limited, este o companie indiană producătoare de telefoane mobile fondată în 2009. Are sediul central în Noida, statul Uttar Pradesh, India. Vinde în țările din zonă, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia, și Mexic.

Samsung Galaxy A51 a înregistrat cea mai mare cifră de export dintre toate modelele în acest an. Este cel mai de succes dispozitiv de până acum, cel puțin judecând după popularitate. Din nou, acest lucru este departe de a fi șocant, având în vedere că Galaxy A51 a fost cel mai vândut telefon din prima jumătate a anului 2020. Modelul Samsung a depășit chiar și modelele iPhone, cu excepția unuia.

Compania techARC nu a menționat exact câte bucăți din Galaxy A51 au fost exportate din India anul acesta sau pe parcursul celui de-al treilea trimestru.  Până la sfârșitul primului semestru 2020, Samsung a livrat 11,4 milioane de unități Galaxy A51 în întreaga lume.