Samsung a extins biblioteca AR Emojis cu 18 noi expresii

1276

În mod uimitor, unic și complet personalizabil, AR Emojis permite utilizatorilor de Samsung Galaxy S9 și S9+ să-și transforme emoțiile în mesaje, într-un mod în care cuvintele nu pot. Acum, Samsung a făcut că utilizatorii să-și exprime mult mai ușor emoțiile interioare prin dublarea numărului de autocolante animate care sunt generate automat ori de câte ori este creat un Emoji.

Samsung a lansat AR Emojis cu Galaxy S9 la începutul acestui an. Caracteristica permite utilizatorilor să creeze o asemănare digitală a chipului lor, asemănare capabilă să imite vocea și mișcările faciale. După crearea avatarului, AR Emojis face de asemenea un set de autocolante animate care pot fi utilizate în aplicații de mesagerie terță parte, cum ar fi WhatsApp și Facebook Messenger.

Actualizarea aplicațiilor pentru camerele smartphone este disponibilă acum în secțiunea „Aplicațiile mele” din magazinul Galaxy Apps. Samsung a extins biblioteca AR Emojis cu expresii prestabilite de la 18 la 36. Caracteristica AR Emojis a fost capabilă să facă un set de 18 autocolante animate la lansare. Samsung intenționează, de asemenea, să adauge încă 18 expresii în lunile următoare, care va aduce numărul total al opțiunilor de autocolante AR Emojis la 54.

Caracteristica AR Emojis nu numai că permite utilizatorilor să-și schimbe digital fața, dar și să adauge la expresie caracteristici din fețele unor cunoscute personaje, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck sau eroi din cunoscuta serie The Incredibles. Se pare că Samsung tinde să creeze o adevărată bibliotecă de personaje care vor fi disponibile pentru caracteristica AR Emojis.

Mickey Mouse a fost creat de către regizorul și desenatorul american Walt Disney și Ub Iwerks în 1928. Un șoricel îmbrăcat în pantaloni roșii, pantofi mari și galbeni și mănuși albe. Mickey a devenit unul dintre simbolurile cinematografiei și culturii americane. Mickey Mouse este de obicei alături de Minnie Mouse, câinele Pluto și Rățoiul Donald.

Aceste noi autocolante Emojis vor fi disponibile imediat după descărcarea și instalarea actualizării. Acestea pot fi apoi distribuite direct de la tastatură și pot fi de asemenea copiate și lipite din aplicația Galerie la aplicațiile de mesagerie. Post-iturile apar automat atunci când este creat un Emoji, acest lucru se întâmplă în aplicația camerei când selectați „Modul AR Emojis” și atingeți „Creare Emojis”.

SURSĂSamsung News