Procesoarele Samsung Exynos selectate pentru a revoluționa Audi

1245

Samsung Electronics, lider mondial în tehnologia avansată a semiconductorilor, a anunțat participarea la Audi Progressive SemiConductor Program (PSCP), ca partener furnizor de procesoare Exynos.

Programul Audi PSCP a fost inițiat în 2010, pentru a pune în aplicare rapid cele mai noi tehnologii care satisfac cele mai înalte standarde în robustețe, performanță și calitate pentru automobile.

În calitate de partener cheie, Samsung va fi furnizorul procesoarele pilot Exynos pentru urmatoarea generatie de autoturisme Audi.

„Cu procesoarele Exynos, Samsung a atins un vârf al tehnologiei în performanță, fiabilitate și soluții inovatoare.”, a declarat Alfons Pfaller, șef Dezvoltare la Audi. „Prin programul PSCP, Samsung și Audi vor lucra împreună pentru a aduce cea mai bună experiență de informație și divertisment în vehicul, la nivelul de calitate așteptat de clienți de la Audi.”

Capitalul societății Audi este deținut aproape în totalitate (99,14%) de Grupul Volkswagen. Automobilele Audi, cu excepția celor două uzine germane din Ingolstadt și Neckarsulm, mai sunt fabricate și în orașele: Győr (Ungaria), Bratislava, Changchun (China), Bruxelles și Aurangabad (India). Sloganul oficial al firmei Audi este Vorsprung durch Technik („Progres prin Tehnologie”). 

„Suntem foarte încantați să fim parte la tehnologia construcției de automobile care avansează rapid”, a declarat Charlie Bae, Executive Vice President de Vânzări și Marketing la Samsung Electronics. „Samsung este pe deplin dedicat furnizării de produse robuste și fiabile de înaltă performanță pentru Audi, pentru următoarea generație de autoturisme și pentru un nou nivel al plăcerii de a conduce.”

Cu sistem de operare multiplu și suport multi-display, procesoarele emblematice Exynos pot afișa până la patru domenii diferite simultan pe display-ul din vehicul.

Samsung vrea să extindă utilizarea procesoarelor Exynos de la dispozitive inteligente și laptop-uri la automobile, cu scopul de a aduce o experiență mai sigură și mai plăcută pentru șoferi.

SURSĂSamsung News