Telefoanele Samsung vor putea face FaceTime, dar condiționat

358
Telefoanele Samsung vor putea face FaceTime dar conditionat
Sursa Foto: via universmartphone.com

De mai mult timp utilizatorii de Samsung Galaxy și oamenii obișnuiau să se întrebe cum pot face telefoanele Samsung FaceTime? Răspunsul a fost întotdeauna nu, nu pot face. FaceTime este propriul serviciu de apeluri video Apple. Compania a depus eforturi mari pentru a se asigura că numai cei care utilizează un dispozitiv Apple pot efectua apeluri FaceTime.

După ce pandemia a forțat pe toată lumea să steam mai mult în interior în 2020, oamenii nu au avut altă opțiune decât să folosească serviciile de apeluri video pentru orice, de la școală la întâlniri și tot ceea ce este între ele. Zoom a părut a fi serviciul preferat în acest timp, deoarece era disponibil pe aproape orice platformă. Alte servicii și-au îmbunătățit rapid și ele și ofertele. FaceTime a rămas o exclusivitate Apple, dar în 2021, Apple oferă în cele din urmă tuturor acces la Face Time, dar cu țârâita.

Apple a anunțat la conferința dezvoltatorilor că FaceTime va fi disponibil în curând pe Android și Windows prin web. Aceasta va fi prima dată când persoanele cu un dispozitiv care nu este Apple vor putea să se alăture unui apel video de acest fel. Se așteaptă ca funcționalitatea să debuteze cu noul sistem de operare Apple iOS 15 în toamnă.

Fiind cel mai mare furnizor de smartphone-uri Android, această modificare înseamnă, de asemenea, că telefoanele Samsung pot face acum FaceTime. Cu toate acestea, implementarea Apple este un pic mai greoaie și ciudată. Nu deschide complet serviciul său de apel video către utilizatorii de Android. Dar, Apple permite utilizatorilor din afara ecosistemului său să se alăture apelurilor FaceTime.

FaceTime este serviciul videotelefonic dezvoltat de Apple Inc. Este disponibil pe dispozitive mobile iOS acceptate și pe computere Macintosh care rulează Mac OS X v10.6 și versiuni ulterioare. A debutat pe 2 martie 2011 cu Apple iPad 2.

Nu va exista o aplicație dedicată Android pentru FaceTime, conform Universmartphone. Nu va fi posibil să inițiați un apel FaceTime de pe smartphone-ul dvs. Samsung Galaxy. Apelul poate fi inițiat numai de către cineva cu un smartphone sau computer Apple. Ce pot face persoanele respective, este să împărtășească un link către acel apel. Deci, odată ce obțineți linkul numai atunci veți putea să vă alăturați apelului prin browserul web de pe telefonul dvs. Android.

La fel ca iMessage, care rămâne închis pentru Android, la fel face și FaceTime. Apple a făcut doar minimul necesar pentru a permite utilizatorilor să păstreze legătura cu oameni din afara ecosistemului. Cel mai probabil se va putea folosi pe smartphone-urile Samsung începând de anul viitor.