Samsung și Final Fantasy VII Rebirth parteneriat pentru PlayStation 5

133
Samsung Final Fantasy VII Rebirth for PlayStation 5
Sursa foto: via samlover.com

Samsung Electronics America a anunțat un parteneriat cu Square Enix pentru lansarea Final Fantasy VII Rebirth pentru PlayStation 5. În prezent, Square Enix a introdus al doilea joc Final Fantasy în trilogia sa organizată de remake-uri PlayStation. Final Fantasy VII: Rebirth este disponibil acum, dar momentan doar pentru PlayStation 5.

Samsung și memoria sa Samsung SSD 990 Pro, împreună cu Heatsink SSD, sunt partenerii oficiali ai Final Fantasy VII Rebirth. Acest nou parteneriat indică abilitățile unui SSD ca accesoriu pentru jucătorii PlayStation 5. Deoarece jocurile video fac progrese și devin mai complicate din punct de vedere grafic, dimensiunea lor crește și ea. Final Fantasy VII Rebirth este pe partea mare, cu o dimensiune de instalare de 145GB. Samsung 990 PRO cu radiator oferă o capacitate de până la 4TB, eliberând jucătorii de constrângerile de stocare și permițând bibliotecilor lor să crească în anii următori.

Sony PlayStation 5 are o capacitate de aproximativ 670GB de spațiu de stocare utilizabilă, potrivit SamLover. Acestă stocare pare să nu fie suficient pentru jucătorii care preferă să instaleze mai mult de câteva jocuri AAA. Din fericire, consola de jocuri PlayStation 5 are un compartiment de expansiune de stocare pentru SSD-uri.

În mod remarcabil, fiecare SSD are acum capacitatea de a fi o soluție de stocare acceptată sau chiar recomandată pentru consola Sony, iar acum este recunoscut oficial de Square Enix. Împreună cu spațiu de stocare de până la 4TB, Samsung SSD 990 Pro cu radiator oferă suficient spațiu pentru jocurile de ultimă generație de ultimă generație. Samsung SSD 990 Pro cu radiator este suficient de rapid pentru a sta lângă stocarea internă a PlayStation 5. Memoria SSD 990 PRO cu radiator oferă viteze secvențiale de citire și scriere de până la 7.450 MB/s și, respectiv, 6.900 MB/s.

PlayStation 5 este a cincea consolă de jocuri video desktop dezvoltată de compania Sony Interactive Entertainment. În decembrie 2023, Sony a spus că PlayStation 5 a-a vândut în peste 50 de milioane de unități în întreaga lume.

SSD-ul Samsung este echipat cu un radiator, ceea ce îi oferă capacitatea de a funcționa în siguranță și fiabil în slotul de expansiune de stocare al PlayStation 5, fără supraîncălzire. Jucătorii de PlayStation 5 își pot actualiza consolele împreună cu 990 Pro cuplat cu Heatsink și să aibă Final Fantasy VII Rebirth gata de jucat în doar aproximativ 10 minute. Pentru o experiență perfectă, utilizatorii trebuie să aibă viteze mari de descărcare pe internet pentru acest timp de instalare de 10 minute.

Sursă foto: Via SamMobile

Iată prețul SSD-ului 990 Pro cu radiator:

  • Varianta de 1TB: 154$
  • Varianta de 2TB: 239 USD
  • Varianta de 4TB: 419$

Samsung vrea ca fiecare jucător să poată găsi soluția corectă de memorie care se potrivește nevoilor sale. Pe lângă 990 PRO cu radiator, Samsung oferă și SSD-ul 990 PRO pentru jucătorii de pe computer. Samsung T7 Shield Portable SSD 4TB pentru cei care caută spațiu de stocare extern. De asemenea, cardul MicroSD EVO Plus este disponibil pentru consolele de jocuri portabile. Mai multe despre Samsung 990 PRO găsiți pe: https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/