Samsung Flip 2019, un nou flipchart inteligent, comod și elegant

1165
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pe măsură ce nevoile pentru întâlnirile de afaceri și prezentări cresc, interesul pentru flipchart-ul Samsung Flip 2019 crește și el. Recent la InfoComm 2019 participanții și publicul a avut ocazia să încerce produsul. Iar când l-au experimentat, au fost uimiți de viteza stiloului și de textura periei, precum și de cât de real s-a simțit când au scris pe această placă albă digitală. Prin intermediul Samsung Newsroom sintetizăm flipchart-ul Samsung Flip 2019 în trei cuvinte cheie: Pen, Comoditate și Design.

Stiloul: Conexiunea dintre un ecran și utilizatorul acestuia

Tehnologia extraordinară a scrisului de la Samsung Flip 2019 este unul dintre elementele cheie îmbunătățite pe acest flipchart. Produsul oferă un stilou pasiv fără componente electronice în interior, mai degrabă decât un stilou activ cu circuite electrice. Utilizatorii pot decide să scrie pe afișaj cu stiloul furnizat împreună cu Samsung Flip, dar acesta poate fi înlocuit cu alte obiecte, cum ar fi un pix, un creion sau chiar bastoane mai mici. Samsung Flip 2019 are o capacitate sporită de a recunoaște grosimea de scriere a obiectelor și de a reflecta grosimea pe ecran.

Samsung Flip 2019 este excepțional în viteza de scriere și nu are nicio întârziere. Cu o viteză îmbunătățită comparativ cu precedentul Samsung Flip, noul produs este cel mai rapid din acest domeniu. De asemenea, oferă senzația de analogie într-un mediu digital prin tehnologia de care dispune. De exemplu, când scrieți cu un bastonaș, pen-ul din lemn se simte ca un creion. Cu această caracteristică, utilizatorii pot scrie sau desena pe ecran utilizând profilul subțire al unui creion realist.

Pentru a îmbunătăți procesul de interacțiune la întâlniri și prezentări, flipchart-ului are capacitatea de a recunoaște stilul și grosimea stiloului. Caracteristica permite utilizatorilor să aibă un mediu de întâlnire analogic ca și cum ar fi folosit un marker real și o radieră. În plus, noul mod de ștergere al Samsung Flip 2019 este un alt concept proaspăt și inovator. Acesta accentuează mai multe detalii, permițând recunoașterea atingerii pe afișaj în 1.024 de nivele detaliate. Chiar recunoaște atingerea cea mai delicată a unei perii pentru ștergerea conținutului.

Cel mai vechi brevet cunoscut, depus pentru un flipchart, este din 8 mai 1913. Flipchart-ul pe care-l cunoaștem astăzi (pe o tablă mică), a fost inventat de Peter Kent în anii 1970.

Comoditate pentru oricine, Samsung Flip 2019 poate fi folosit cu ușurință

Samsung Flip 2019 consideră confortul utilizatorului drept prioritate de vârf. Pentru prima dată, Samsung Flip a fost creat pentru a ajuta pe cei care întâmpină dificultăți în întâlnirile în care se conectează digitalul și analogul, promovând complexitatea. În plus, Samsung Flip 2019 adaugă, de asemenea, diferite funcții noi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Pentru cei care au pregătit o prezentare pe laptop, tabletă sau pe un smartphone Samsung, aceasta poate fi prezentată foarte ușor pe display-ul acestui flipchart. 

Dacă faceți clic pe partea superioară a afișajului, va declanșa pictogramele de funcții intuitive pentru a aduce datele de pe un dispozitiv mobil, PC sau USB pe Flip, precum și trimiterea lucrărilor finalizate de la Flip la e-mail, imprimantă, USB sau rețea. Acest lucru permite utilizatorilor care folosesc produsul pentru prima dată să transfere cu ușurință date. De asemenea, prin utilizarea funcției „To-Mobile”, care permite utilizatorilor să profite de stocarea de bază a rețelei implementată în Flip, puteți verifica lucrarea finalizată de pe Flip direct pe dispozitivul mobil fără a trimite datele prin e-mail sau alte informații suplimentare prin alte metode.

Funcția de partajare a ecranului este, de asemenea, foarte utilă. Samsung Flip 2019 poate fi conectat la un afișaj mai mare prin intermediul funcției de partajare a ecranului atunci când trebuie să prezentați conținut unui public mai numeros, într-o sală mai mare. Puteți utiliza o conexiune fără fir sau puteți utiliza terminalul de partajare a ecranului din tava conectată aflată fața dispozitivului Samsung Flip 2019.

Flip are, de asemenea, funcția Remote PC pentru a urmări tendința recentă de a lucra pe computerele desktop la distanță. Utilizatorii pot accesa propriile computere desktop sau laptopuri din Flip pentru a vizualiza sau edita date, care pot fi utilizate fără probleme într-un mediu de întâlnire.

Datorită design-ului excelent, întâlnirile și prezentările sunt mai interesante

Unul dintre punctele forte ale Samsung Flip 2019 este designul său. În primul rând, culoarea gri deschis. Similar modelului anterior, Samsung Flip 2019 are culori deschise pentru a vă asigura că este accesibil și ușor de utilizat pentru oameni. Produsul utilizează culori deschise pentru a fi bine armonizate nu numai în birouri și săli de întâlnire, ci și în spații moderne de întâlnire.

Designul Flip pe perete este, de asemenea, demn de remarcat. Designul său „fără montare pe perete” permite afișajul să fie complet atașat la perete, conferindu-i un aspect elegant și curat. În afară de suportul de perete de pe spatele afișajului, produsul este dotat cu un sistem de magneți pe toate cele patru colțuri ale spatelui.

Samsung Flip 2019 vă face sălile de conferințe și sălile de clasă la modă. Jae-young Kim de la Samsung Visual Display, spune: „Samsung Flip 2019 oferă un birou inteligent și un mediu de lucru modern, în care utilizatorii pot avea diferite rapid idei, pot să le împartă cu alte persoane și să le salveze fără dificultăți„.