Samsung Flow funcționează mult mai bine cu cea mai recentă actualizare

913

Samsung Flow este o aplicație care conectează smartphone-urile Galaxy, tabletele și PC-urile Windows 10 pentru sincronizarea notificărilor, partajarea fișierelor, crearea unui hotspot, deblocarea dispozitivelor și multe altele. Deși aplicația are un set robust de caracteristici, performanța acesteia a lăsat și de dorit, rezultând recenzii mixte de la diferiți utilizatori pentru această aplicație.

Multe dintre problemele aplicației Samsung Flow se datorează dependenței de Bluetooth pentru conectarea la alte dispozitive. Aceasta a însemnat o conexiune mai lentă și nu foarte fiabilă și o experiență, în general, mai puțin satisfăcătoare. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când încercați să utilizați caracteristicile cheie ale aplicației. Acum Samsung a lansat o actualizare a aplicației Flow pe Android și Windows 10 pentru a funcționa prin Wi-Fi/LAN.

Actualizarea Samsung Flow aduce performanțe îmbunătățite

După această actualizare pe ambele platforme, utilizatorii Samsung Flow vor vedea o opțiune de conectare prin Wi-Fi/LAN. Bineînțeles că și opțiunea obișnuită de până acum Bluetooth, va rămâne activă. De asemenea, utilizatorii pot schimba instantaneu metoda de conectare în versiunea Windows a aplicației. Pe lângă alegerea suplimentară a conectivității, restul procesului de configurare și funcționalitatea rămân aceleași.

Avantajele conectării prin Wi-Fi sunt imediat evidente dacă ați folosit Windows Hello de conectare prin Samsung Flow în trecut. Anterior, deblocarea unui PC Windows 10 printr-un smartphone Galaxy conectat sau o tabletă a fost puțin mai greoaie și mai lentă. În noua versiune, atunci când utilizați metoda de conectare Wi-Fi, procesul este mult mai rapid și mai fiabil. Navigarea prin ecranul de conectare Windows 10 va declanșa instantaneu o notificare pe dispozitivul Galaxy conectat pentru a debloca PC-ul. Desigur, noua actualizare face posibil ca utilizatorii fără dispozitive Bluetooth să utilizeze aplicația, deschizându-le astfel o bază de date mai largă.

Microsoft a introdus Windows pe piață pentru prima dată în noiembrie 1985. Windows a fost cea mai utilizată familie de sisteme de operare pe PC-uri în iulie 2017, cu o cotă de utilizare de aproape 90%. Pe smartphone-uri, Windows Phone a fost al treilea cu 2,6% după Android (82,8%) și iOS (13,9%).

Dacă ați folosit deja aplicația Samsung Flow, noua versiune vă va face să o apreciați și mai mult. Pentru cei care nu au încercat-o sau au renunțat la ea, noua versiune este un motiv pentru ai mai da o șansă. Această ultimă actualizare poartă versiunea 3.7.14 pe dispozitivele Android și 3.7.11 pe Windows 10. În cazul unor probleme legate de conectivitate după actualizare, ștergeți dispozitivele înregistrate și configurați din nou Samsung Flow.