Samsung Focus este o nouă aplicație ce transformă telefeonul tău într-un centru punternic de productivitate

1699

A fost raportat în urmă cu patru luni că Samsung dezvoltă o nouă aplicație asemănătoare cu BlackBerry Hub numită Samsung Focus, care ar integra funcții esențiale, cum ar fi e-mail, contacte, calendare și notițe într-un singur loc pentru a transforma telefonul într-un centru de putere de productivitate, astfel încât să puteți obține lucrurile mai repede.

V-am spus despre caracteristicile aplicației și interfața de utilizator în detaliu. Era de așteptat ca Samsung Focus să fie lansată în paralel cu Galaxy Note 7, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Samsung a așteptat câteva săptămani după ce phablet-ul a fost lansat pentru a emite această aplicație.

Samsung Focus este disponibil acum pentru descărcare prin intermediul Google Play Store.

Samsung Focus are toate caracteristicile și funcționalitatea despre care am spus. Va apela la fel de bine și la utilizatorii de afaceri, deoarece aplicația oferă suport pentru serverele Exchange precum și IMAP și POP3, ceea ce inseamnă că, practic, toate serviciile de e-mail sunt compatibile cu această aplicație.

O caracteristică de căutare puternică este disponibilă, în mare pentru a sorta cu exactitate și a-ți arată tot ce ai nevoie să vezi. Aplicația  este acum disponibilă acum ca descărcare gratuia  de pe Google Play Store. Acesta poate fi instalată numai pe telefoanele Samsung  cu sistem de operare Android 6.0.1 Marshmellow și de aici în sus.

SURSĂSamMobile