Samsung poate folosi Bixby pentru configurarea inițială pe Galaxy S9 / S9+

1315

Asistentul de voce al companiei Samsung, Bixby, a avut o lansare mai abruptă în 2017, dar a reușit să-și revină datorită unei mulțimi de actualizări care i-au extins funcționalitatea și capacitățile. S-ar putea ca asistentul AI Bixby perfect încă să nu existe, dar Samsung încă lucrează la îndeplinirea viziunii sale inițiale.

Am aflat recent ca firma intenționează ca Bixby să fie una dintre caracteristicile definitorii ale modelului Samsung Galaxy S9, împreună cu camera reimaginată. Ce implică exact acest lucru, nu știm sigur în acest moment, deși știm sigur că Bixby va fi învățat multe trucuri noi între timp pentru a fi pregătit de lansarea lui Galaxy S9 și S9+. Conform unei recente informații Samsung poate folosi asistentul inteligent Bixby pentru a ghida utilizatorii la configurarea inițială a noului său telefon. Codul recent dezvăluit în versiunile Android Oreo pentru Galaxy Note 8, mai exact în APK-ul SetupWizard, sugerează că Bixby poate ghida noii utilizatori la configurarea inițială a dispozitivului.

Modul de configurare a telefoanelor Samsung este puțin mai complicat decât la un Google Pixel, iar acest lucru ar putea să se dovedească a fi o caracteristică utilă, deși poate puțin minoră. De exemplu, în loc să tastați pentru configurarea inițială a smartphone-ului, utilizatorii ar putea folosi pur și simplu vocea pentru a răspunde la întrebările puse de Bixby în timpul procesului de instalare.

Țineți minte, totuși, că aceste dovezi, găsite de cei de la site-ul XDA, provin dintr-o versiune Android Oreo beta lansată pentru Samsung Galaxy Note 8, deci lucrurile ar putea fi diferite pentru Galaxy S9. Dar văzând cum Samsung insistă pentru AI, acesta ar putea fi unul din multele lucruri noi pe care Bixby le învățat la timp pentru S9 / S9+.

Revenind la departamentul foto reimaginat conform unei informații de ultimă oră Galaxy S9+ ar putea fi echipat chiar cu un senzor foto IMX345 proiectat de Sony. Acest nou senzor, încă nelansat neoficial, va avea o deschidere a obiectivului f / 1.4!

În 1946 Masaru Ibuka a deschis un magazin de electronice din Tokyo. În același an Ibuka s-a asociat cu Akio Morita și au înființat compania Tokyo Telecommunications Engineering Corporation. Compania a construit primul magnetofon japonez, numit Type-G. În 1958, compania și-a schimbat numele în „Sony„.

Ne vom edifica total despre Galaxy S9 și Galaxy S9+ atunci când vor fi prezentate oficial la un eveniment special dedicat lor cu o zi înainte de debutul Mobile World Congress din Barcelona 2018.

VIAPhoneArena