Televizorul Samsung Frame 2018 transformă total casa

923

Televizorul Samsung Frame 2018 vă transformă casa într-o galerie de artă și tehnologie avansată. Printre numeroasele inovații în domeniul TV în care Samsung a fost pionier de-a lungul anilor, compania sud-coreeană va fi întotdeauna amintită pentru transformarea televizorului. De la o cutie neagră la o adevărată operă de artă cu The Frame.

The Frame 2018 este disponibil pentru achiziționare în patru dimensiuni. 43 inch (109,22 centimetri), 49 inch, 55 inch și 65 inch (165,1 cm.). Acestea au prețuri începând de la 1.200 de euro cel mai mic model. Prezentat anul trecut de Samsung, The Frame a primit premiul „Best Innovations Award” la CES 2017.

The Frame transformă casa într-o adevărată galerie de artă

The Frame 2018 este evoluția televizorului în stilul gândit de Samsung, un nou stilul de viață mai mult decât atrăgător. Frame 2018 are funcții îmbunătățite, opțiuni de personalizare și sute de lucrări de artă disponibile din întreaga lume. Puteți alege dintre colecții de la Victoria and Albert Museum și Tate Gallery, amintim aici cele mai celebre din Londra. The Frame 2018 transformă camera de zi într-un spațiu dinamic, fascinant și uluitor.

Cea mai mare caracteristică a acestui televizor este Art Mode, accesată prin intermediul aplicației Samsung Smart View (iOS / Android). Odată activată, puteți alege dintre peste 100 de domenii de artă împărțite în teme și categorii. Proprietarii televizorului Frame 2018 au acum mai multe modalități ca oricând să personalizeze aspectul camerei lor. Magazinul Samsung Art este cea mai mare platformă de artă din lume pentru televizoare. Aici găsiți o adevărată bibliotecă de artă, foarte variată, de la unele dintre cele mai faimoase muzee și galerii din lume.

Indiferent dacă proprietarii schimbă aspectul camerei lor doar anual sau doresc să afișeze imagini ale copiilor din prima zi a școlii, aceștia pot personaliza The Frame pentru a crea estetica lor preferată în orice cameră. Proprietarii The Frame pot afișa diferite opere de artă în funcție de culoarea camerei sau locului unde este amplasat televizorul. La fel ca un playlist de muzică, proprietarii pot crea o colecție personalizată care se va schimba după dorința lor.

Muzeul Tate Gallery este o instituție care găzduiește, într-o rețea de patru muzee de artă, colecția națională de artă britanică a Regatului Unit. Nu este o instituție guvernamentală. Galeria a fost înființată în 1897, în calitate de Galerie Națională a Artei Britanice.

Navigare ușoară în meniu și noi capabilități inteligente

Navigarea în Samsung Art Store a fost îmbunătățită. Utilizatorii vor găsi foarte ușor opera de artă preferată. Pot căuta ușor prin galeriile de artă unde imaginile sunt sortate după diferite categorii cum ar fi culorile și compoziția. Printre caracteristicile suplimentare de pe The Frame 2018 se numără:

  • Slideshow – Setează o prezentare de diapozitive a lucrărilor de artă personale selectate de utilizator. Acestea se schimbă automat la intervale cuprinse între 10 minute și 7 zile, în funcție de setările personale.
  • Favorite – Permite consumatorilor să își selecteze lucrările preferate și să creeze o colecție proprie de capodopere. Colecția selectată poate fi utilizată cu prezentarea de diapozitive și oferă un acces mai ușor la piese preferate.

De asemenea, puteți adăuga propriile imagini de pe telefon sau de pe tabletă prin Smart View și apoi le puteți salva în The Frame. Astfel le puteți accesa și afișa pe televizor în orice moment.

Calitate uimitoare cu funcționalitate facilă

The Frame 2018 are un ecran 4K UHD cu tehnologie HDR10+. Să nu uităm că în primul rând este un televizor, poate nu la fel ca oricare altul dar, un televizor. Iar gamele de televizoare Samsung sunt renumite pentru calitatea, fiabilitatea și designul lor. Similar cu linia TV 2018 QLED de la Samsung, Frame 2018 vine cu noi capabilități inteligente. Se poate face o configurarea mai rapidă și ușoară a noului televizor și foarte facil accesarea conținutului.

Cu o conexiune ușoară, utilizatorii pot transfera rapid detaliile contului Wi-Fi și Samsung din telefonul lor la televizor. Vă ajută la asta Bluetooth Low Energy (BLE) fără a fi nevoiți să vă reamintiți sau să reintroduceți parola. Samsung Smart Hub permite utilizatorilor să navigheze intuitiv prin serviciile de streaming, console și televiziunea live. Caracteristica Universal Guide vă propune un ghid de conținut pe baza gustului unic al fiecărui utilizator.

Samsung The Frame 2018 se potrivește și se încadrează perfect în orice decor casnic. Când este montat, acesta se fixează pe perete cu dispozitivul Samsung No Gap, inclus în cutie. Puteți selecta patru opțiuni personalizate ale ramei magnetice – lemn negru, alb, nuc și bej. Schimbați rama televizorului în funcție de stilul și nuanța de culoare a camerei unde este amplasat.

Frame are conexiunea One Invisible, un cablu subțire translucid, care conține cablul de curent cât și de date AV. Cu The Frame 2018 utilizatorii beneficiază nu doar de un design elegant și inovator, ci și de o experiență excelentă de vizionare.