Samsung Free înlocuiește Samsung Daily pe telefoanele Galaxy

908
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung Daily a înlocuit Bixby Home inițial pe Galaxy S10 aflat în program beta cu Android 10 și One UI 2.0. Acum, la aproape un an după ce a făcut schimbarea, gigantul electronic sud-coreean modifică iarăși această platformă. Nu este clar ce a determinat Samsung să inițieze această modificare, dar acum se va numi Samsung Free.

Samsung Daily este un feed prezent în cele mai recente telefoane Galaxy, cu Android Pie și Android 10. Acest feed pe care îl accesăm glisând spre stânga pe ecranul de pornire, ne arată știri de pe diferite platforme mass-media, precum și timpul sau sugestii pentru aplicații, printre altele. Datorită acestuia suntem la curent cu o gamă largă de subiecte, glisând spre stânga pe ecranul de pornire al telefonului. Acum se va numi Samsung Free.

Navigare mai ușoară prin știri cu Samsung Free

Acum Samsung Free promite o nouă experiență, mult îmbunătățită față de ceea ce am avut înainte. Samsung Daily, care v-a arătat știri din diverse servicii și site-uri web va fi de domeniul trecutului. Gigantul high-tech sud-coreean a emis o notă utilizatorilor săi, informându-i despre schimbare. Samsung Free va fi acum noul feed zilnic pentru utilizatorii Samsung și va fi plasat pe ecranul de start din partea stângă, exact în locul lui Samsung Daily.

Samsung afirmă, de asemenea, că noul Samsung Free va oferi o navigare mai ușoară, iar fluxul va fi aliniat într-o structură cu mai multe file. Această structură multi-tab va oferi mai multe știri și jocuri, conform PhoneArena. Odată cu introducerea Samsung Daily, firma sud-coreeană a eliminat cardurile Foursquare și Uber, posibil și altele. Chiar dacă aceste carduri de pe Samsung Daily vor fi întrerupte, informațiile lor vor rămâne disponibile în aplicațiile respective.

Giphy – este o bază de date și un motor de căutare online american care permite utilizatorilor să caute și să partajeze videoclipuri scurte fără sunet, care seamănă cu fișierele GIF animate. La 15 mai 2020, Giphy a fost achiziționat de Facebook pentru suma de 400 milioane dolari.

Samsung Free ar putea fi lansat cu actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 în viitor. Compania dorește să ofere o experiență de conținut mai simplă și mai simplificată. Cu Samsung Daily compania a avut peste 20 de parteneriate de conținut cu mai multe cunoscute companii. Printre acestea sunt: Flipboard, Netflix, Spotify, Giphy, Thescore sau platforma de social media Twitter.

Din primele informații Samsung Free va fi o nouă experiență, cu mult peste Samsung Daily. Din păcate nu sunt disponibile mai multe informații despre alte lucruri ce vor fi schimbate cu această nouă denumire.