Acasă Stiri Samsung a lansat o funcție unică în gastronomie - SmartThings Cooking

Samsung a lansat o funcție unică în gastronomie – SmartThings Cooking

Samsung a anunțat la CES 2021 că va pune la dispoziția utilizatorilor una dintre cele mai populare caracteristici Family Hub din aplicația SmartThings. Family Hub a câștigat anul acesta cel de-al șaselea premiu CES consecutiv pentru inovație! O dovadă a progreselor inovatoare ale Samsung în a le oferi familiilor experiențe inteligente complete în zona de bucătărie. Samsung aduce utilizatorilor funcția SmartThings Cooking.

SmartThings Cooking recomandă rețete care se potrivesc tuturor gusturilor și restricțiilor alimentare. Apoi apoi creează planuri de alimentație săptămânale în baza preferințelor utilizatorului. Pe întreg parcursul procesului de gătit, Samsung aduce utilizatorilor de smartphone-uri funcția SmartThings Cooking. Funcția trimite instrucțiunile rețetei direct către dispozitivele de gătit Samsung sincronizate – astfel încât Family Hub poate comanda alimente, iar cuptorul din gama Front Control Slide-in se poate preîncălzi automat, în timp ce SmartThings Cooking ghidează fiecare etapă a pregătirii mesei.

Planificare inteligentă a alimentației cu SmartThings Cooking

Pe măsură ce oamenii petrec tot mai mult timp în bucătărie serviciul Samsung SmartThings Cooking le vine în ajutor. Această funcție integrează toate aparatele de bucătărie Samsung, oferind o călătorie gastronomică perfectă care le permite utilizatorilor să caute, să planifice, să cumpere și să pregătească mesele săptămânale prin intermediul aplicației SmartThings din Family Hub sau de pe smartphone – o singură platformă pe care o puteți accesa oriunde, oricând.

SmartThings Cooking recomandă rețete personalizate în funcție de preferințele unice ale fiecărui utilizator. Aceste rețete țin cont de ingredientele aflate la dispoziție pentru a oferi recomandări de rețete cât mai apropiate gusturilor fiecăruia. În acest fel utilizatorii își pot planifica mesele mult mai eficient și rapid. Aceștia pot răsfoi chiar și colecțiile de rețete clasificate în funcție de poftă, ingredient sau stare de spirit. SmartThings Cooking cuprinde, de asemenea, o secțiune destinată cumpărăturilor convenabile, prin intermediul Walmart, Kroger, Instacart și Amazon Fresh, prin intermediul Whisk.

Whisk este cea mai inteligentă platformă alimentară din lume. A fost fondată în 2002 și are sediul la Birmingham, UK. Este specializată în cumpărături online, alimente, recomandări de rețete, AI și tehnologie alimentară cognitivă pentru a personaliza nutriția.

Fiecare rețetă este prezentată în așa fel încât procesul de gătit să fie ghidat pas cu pas și simplificat. Sincronizarea și explicarea fiecărei etape este similară unui curs de gătit direct de acasă. Utilizatorii pot gestiona, de asemenea, pregătirea meselor doar cu o singură unitate de control asupra modurilor de gătit, a temperaturilor și a setărilor de timp și pot monitoriza întregul proces dintr-o singură privire.

Planificarea meselor prin intermediul frigiderului Family Hub

SmartThings Cooking este facilitat de Whisk, o platformă de alimentație inteligentă achiziționată de Samsung NEXT. Whisk’s Food AI reunește preferințele utilizatorilor, intenția și factorii de mediu pentru a oferi experiențe de gătit personalizate. Utilizatorii pot salva pur și simplu câteva dintre rețetele preferate în secțiunea destinată acestora. Mai mult, dacă doresc aceștia pot distribui atât preferințele alimentare personale, cât și locația.

SmartThings Cooking este un serviciu independent accesibil prin intermediul aplicației SmartThings. Astfel utilizatorii frigiderului Family Hub se pot bucura de planificarea meselor în mod convenabil prin intermediul frigiderului lor. Frigiderul inteligent dispune de un panou dedicat cu ecran complet optimizat pentru SmartThings Cooking. Astfel prin această funcție și prin intermediul Family Hub utilizatorii știu ce produse se află în interiorul acestuia și pot adăuga ingredientele lipsă direct în coșul de cumpărături online pentru livrarea la domiciliu.

Pentru 2021, Samsung Family Hub aduce, de asemenea, noi capabilități care îl transformă în nucleul central al casei inteligente. Widget-urile pentru cele mai frecvent utilizate funcții au devenit mult mai ușor de accesat, conform Samsung Newsroom. Widgetul pentru muzică este mai cuprinzător și include recomandări personalizate. Widgetul SmartThings a fost actualizat și servește drept panou de control pentru toate dispozitivele inteligente de acasă. Membrii familiei pot încărca fotografii, notițe și multe altele pe orice ecran, astfel încât să poată utiliza toate ecranele Family Hub, precum funcția Family Board, introdusă pentru prima dată în 2019.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...