Samsung sponsorizează mereu diferite evenimente internaționale, de la Jocurile Olimpice de Iarnă 2022, acum în desfășurare, la Gala Premiilor Goya. Samsung Electronics Iberia a anunțat sponsorizarea tehnologică a celei de-a 36-a ediții a Premiilor Goya. Imaginea de calitate la rezoluție înaltă a televizoarele Neo QLED 8K va fi numitorul comun al diferitelor experiențe care vor sprijini celebrarea marelui festival al cinematografiei spaniole.

Las Arts de Valencia va găzdui Gala Premiilor Goya pe 12 februarie. La acest eveniment, Samsung îi va întâmpina pe toți participanții într-un spațiu exclusiv – VIP Village. Aici invitații vor descoperi un univers de tehnologie și inovație care include cele mai recente știri din ecosistemul mobil Galaxy. Vor fi prezente acolo inclusiv smartphone-uri și tablete, sau cele mai recente televizoare Samsung Neo QLED 8K. Ecranele sale sunt singurele de pe piață capabile să reproducă mai mult de un miliard de culori și 100% din volumul culorilor pentru a afișa o imagine realistă și vie.

Gala Premiilor Goya sponsorizată de Samsung

La Samsung VIP Village vor fi prezenți Bibiana Fernández și Boris Izaguirre, care vor primi vedetele cinematografiei spaniole. Cei doi vor analiza în direct look-urile de pe covorul roșu și vor comenta Gala Premiilor Goya prin intermediul profilurilor de socializare Samsung. Pe de altă parte, fotograful de film Jau Fornés va intervieva actrițele, actorii și alți invitați pe măsură ce trec prin diferitele spații ale Orașului Artelor și Științelor.

La Samsung ne angajăm ferm să oferim cele mai bune experiențe de divertisment prin imagini de calitate. Facem acest lucru de la crearea imaginilor până la bucuria priviri lor pe orice tip de dispozitiv sau ecran. Acest lucru permite privitorilor să se cufunde pe deplin în poveștile creatorilor așa cu ei și le-au imaginat”. A spus Nacho Monge, Business Director of Consumer Electronics la Samsung Electronics Iberia, conform Samsung Newsroom.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Goya a fost un important pictor și gravor spaniel. Ani de-a rândul Goya a fost artistul curții regale spaniole. Cele mai multe din lucrările sale sunt păstrate la Muzeul Prado din Madrid. Cea mai scumpă pictură de Goya „Corida” s-a vândut cu 7,4 milioane USD.[/vc_message]

Suntem încântați să putem conta pe sprijinul Samsung pentru Gala Premiile Goya. Aceia dintre noi care ne dedicăm acestei profesii știu cât de important este ca poveștile să fie văzute în cel mai bun mod posibil. Apreciem angajamentul Samsung nu numai de a face acest lucru să se întâmple din punct de vedere tehnic, ci și de a le oferi vizibilitate prin susținerea marelui festival al cinematografiei spaniole”. A spus Mariano Barroso, președintele Academiei Spaniole de Arte și Științe Cinematografice.

Samsung sprijină cultura prin platforma Technology With Purpose. Obiectivul este de a dezvolta proiecte menite să aducă cultura mai aproape de toți oamenii, doborând barierele fizice și îmbunătățind experiențele prin tehnologie.