Samsung Galaxy A10e primește deja actualizarea de securitate din mai!

226
Samsung Galaxy A01e primeste deja actualizarea de securitate din mai
Sursa foto: via fr.techtribune.net

Dacă la un moment dat, în urmă cu trei-patru ani, actualizările Samsung erau destul de haotice, acum compania nu uimește cu ritmul și rapiditatea în lansează noile actualizări. Mai mult, multe din noile actualizări sunt lansate înainte de termen. În cel mai recent caz, compania a lansat o nouă actualizare pentru Samsung Galaxy A10e care aduce patch-ul de securitate din mai 2023. Este cu câteva zile înainte de sfârșitul lunii aprilie!

Potrivit fr.techtribune.net, cea mai recentă actualizare pentru Samsung Galaxy A10e pare să fi fost lansată zilele trecute și a debutat în Coreea de Sud. Din primele informații noua actualizare nu aduce altceva decât corecția de securitate prin versiunea de firmware A102NKOS3CWD1.

Actualizarea din mai lansată pentru Samsung Galaxy A10e

În ceea ce privește noutățile din această actualizare, nu este surprinzător că aduce doar noi remedieri de securitate. Samsung Galaxy A10e are aproape trei ani și a depășit data de eligibilitate pentru a obține noi funcții/îmbunătățiri. De fapt, numai că primește actualizări la această dată este impresionant și un exemplu al devotamentului Samsung față de suportul software după expirarea termenului stabilit inițial. Cel mai probabil vor primi actualizarea din mai telefoanele din seria Galaxy S23, alte modele emblematice și apoi modelele din seria Galaxy A.

Detaliile despre corecția de securitate din mai 2023 sunt, de asemenea, indisponibile în prezent. Cel mai probabil vor fi făcute publice de Google și Samsung în prima săptămână din luna mai. Ca de obicei, ne putem aștepta ca mai multe dispozitive Galaxy să primească actualizarea de securitate din mai înainte să aflăm ce aduce noul patch.

Numele lunii mai (latină: Maius) vine de la denumirea maiores dată de Romulus senatorilor romani. Explicația a fost data de poetul roman Ovdius. El a spus că luna următoare (iunie) este numită pentru iuniores, sau „tineri”.

Galaxy A10e are un ecran cu diagonala de 5,7 inch (14,48 cm) de tip LCD IPS. Procesorul MediaTek MT6739 este la bord însoțit de 1GB de memorie RAM și 16GB de stocare. Stocarea poate fi extinsă printr-un MicroSD până la 512GB. Are dual-camera la spate (13 + 2MP) și o cameră frontală de 5MP. Are o baterie de 3.000 mAh.

Ca de obicei utilizatorii de Samsung Galaxy A10e vor primi o notificare când actualizarea este disponibilă pentru descărcare. Dacă utilizatorii nu mai au răbdare, momentan cei din Coreea, pot verifica manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.