Samsung Galaxy A03 cu o baterie de 5.000mAh certificat de FCC

345
Samsung Galaxy A03 cu o baterie de 5000mAh certificat de FCC
Sursa Foto: prin intermediul financialexpress.com

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Samsung pare să se pregătească pentru lansarea unui smartphone accesibil din seria Galaxy A, numit Samsung Galaxy A03. Dispozitivul a fost văzut pe platforma de benchmarking Geekbench cu câteva zile în urmă. Listarea Geekbench a dezvăluit specificațiile cheie ale telefonului. Acum, înainte de lansare, smartphone-ul Galaxy A03 a primit și certificarea FCC necesară. Certificarea FCC dezvăluie mai multe lucruri despre dispozitiv și confirmă capacitatea bateriei.

Conform certificării FCC, Galaxy A03 are numărul de model SM-A032M / DS. Potrivit certificării comisiei americane Federal Communications Commission, Samsung Galaxy A03 va avea suport 4G LTE și Wi-Fi (2,4GHz). Conform MySmartPrice, receptorul va ambala o baterie de 5.000mAh.

Samsung Galaxy A03 cu triple-camera și baterie de 5.000mAh

După cum am menționat mai sus, dispozitivul a fost văzut la Geekbench cu câteva zile în urmă. Samsung Galaxy A03 va veni alimentat de un procesor Unisoc SC9863A, conform listării de pe site-ul de referință Geekbench. Tot un procesor Unisoc are și tableta Galaxy Tab A8 (2021) despre care am scris recent. Smartphone-ul Galaxy A03 va avea 2GB RAM și Android 11 cu One UI 3.1 (Core) la lansare.

Samsung Galaxy A03 ar putea fi o variantă redusă a lui Galaxy A03s. Smartphone-ul Samsung Galaxy A03s a fost lansat de Samsung în august. Dispozitivul are un ecran LCD TFT PLS de 6,5 inch (16,51 cm), cu o rezoluție HD+ (720 x 1600 pixeli). Smartphone-ul este echipat cu un procesor Helio P35 și până la 4GB de memorie RAM. În departamentul de optică, A03s are triple-camera cu o configurație cu o cameră principală principală de 13MP și două de 2MP, adâncime și macro. Pe partea frontală, smartphone-ul are o cameră selfie de 5MP.

GPS – Global Positioning System. GPS funcționează în orice condiții meteorologice, oriunde în lume, 24 ore pe zi. Sistemul American GPS este o rețea de 31 sateliți care orbitează în jurul Pământului în puncte fixe deasupra planetei.

Telefonul Samsung Galaxy A03 oferă funcții de conectivitate precum suport dual-SIM, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac, Bluetooth, GPS, o mufă audio de 3,5 mm și un port USB Tip-C. Ne putem aștepta ca Galaxy A03 să ofere specificații similare cu cele ale modelului Galaxy A03s, cu excepția hardware-ului. Ce puțin acum, celelalte specificații ale viitorului Galaxy A03 rămân necunoscute.

Conform mai multor surse viitorul receptor Samsung ar putea fi lansat anul acesta. Poate că în zilele următoare, dacă telefonul apare pe mai multe site-uri de certificare, vom afla mai multe detalii despre acesta.