Samsung Galaxy A03 listat pe site-urile oficiale Samsung India și Rusia

564
Samsung Galaxy A03 listat pe site oficiale Samsung India si Rusia
Sursa Foto: samsung.com/ru

Samsung Galaxy A03 a trecut de certificarea Wi-Fi Alliance, sugerând o lansare iminentă. Anterior smartphone-ul a fost în vizită la FCC și a fost testat pe site-ul de referință Geekbench. Acum Samsung Galaxy A03 a apărut pe site-ul Samsung India și Samsung Rusia.

Înainte de orice anunț oficial, compania lansează de obicei o pagină web de asistență, conform site-ului GizmoChina. Pagina Samsung de pe site-urile din India și Rusia prezintă numărul de model SM-A032F/DS. Literele DS de la sfârșitul numărului de model sugerează că va fi un smartphone dual-SIM.

Samsung Galaxy A03 cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh

Din păcate apariția pe site-urile oficiale Samsung nu aduce nimic nou în privința caracteristicilor și specificațiilor. Nu învățăm nimic nou de acolo în afară de numărul său de model. Dar, aceste pagini de asistență live confirmă că mai devreme decât se aștepta acest telefon va fi lansat oficial în săptămânile următoare.

Samsung Galaxy A03 va veni la bord cu procesorul UNISOC SC9863A și 2GB de RAM. Se așteaptă ca smartphone-ul să aibă 32GB de stocare la bord cu suport pentru un slot pentru card micro-SD. Conform listării anterioare pe FCC, telefonul va avea o baterie de 5.000mAh și poate veni cu suport de încărcare rapidă. Fiind un telefon low-end nu va avea încărcare wireless. Sistemul de operare Android 11 va fi disponibil din cutie, însoțit de interfața Samsung One UI. Versiunea de Android 11 ar putea fi Go Edition, o versiune cu aplicații mai puține destinată telefoanelor low-end.

Primele telefoane Samsung cu încărcare wireless au fost Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge lansate în luna aprilie 2015. Mai târziu în același an Samsung a lansat și încărcătorul Fast Charge Wireless Charging Pad (EP-PN920).

În afară de aceasta, celelalte specificații ale telefonului nu sunt momentan cunoscute. Dar, ne așteptăm să aibă un ecran de 6,5 inch (16,51 centimetri) cu o rezoluție HD+. Ar putea avea un sistem triple-camera 13MP + 2MP + 2MP în spate și o singură cameră în față. Foarte probabil va fi un smartphone 4G și va veni cu un port USB Tip-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm pentru nevoile audio. După lansare vom vedea cât și ce a împrumutat Galaxy A03 de la modelul Samsung Galaxy A02.