Samsung Galaxy A03s: prețul și culorile pentru Europa au apărut

554
Samsung Galaxy A03s pretul si culorile pentru Europa au aparut
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung Galaxy A03s este foarte aproape de lansare, știm multe despre el, dar acum am aflat prețul și culorile pentru Europa. Galaxy A03s este așteptat să fie viitoarea ofertă accesibilă a seriei Galaxy A. Smartphone-ul se va lansa probabil mai întâi în Europa și apoi în India acolo unde este fabricat.

Conform site-ului 91Mobiles viitorul telefon din seria Galaxy A va avea un preț în Europa de 150 euro. Prețul este pentru varianta de 3GB memorie RAM și 32GB stocare internă. Ar putea exista și alte variante RAM și de stocare ale telefonului. În plus, tot din aceeași sursă, am aflat că Samsung Galaxy A03s va ajunge în trei opțiuni de culoare: albastru, negru și alb.

Samsung Galaxy A03s este aproape de lansare

Data lansării lui Samsung Galaxy A03s rămâne încă un mister. Acestea fiind spuse, pagina de asistență a telefonului a fost reperată pe site-ul Samsung India. Acest lucru sugerează că ar putea fi lansat în această țară în scurt timp. Sunt totuși informații că inițial va fi lansat în mai multe țări din Europa. Nu știm în acest moment dacă și România este printre ele. Cel mai probabil da. Iată o privire rapidă asupra specificațiilor așteptate la acest smartphone Samsung.

Samsung Galaxy A03s este de așteptat să fie o ofertă accesibilă, un urmaș al modelului Galaxy A02 lansat la începutul anului. Smartphone-ul va avea un ecran Infinity-V de 6,5 inch (16,51 cm). Cel mai probabil va fi un ecran cu rezoluție HD și o rată de reîmprospătare standard de 60Hz. Deși nu există informații sigure despre procesor, se pare că va fi unul MediaTek Helio G35. În departamentul foto va avea trei camere la spate, una principală de 13MP însoțită de două camere ambele de 2MP. În partea din față, telefonul va avea o cameră de 5MP pentru selfie-uri și apeluri video.

Portul USB tip C este un sistem de conector USB cu 24 de pini, un conector simetric rotațional. Un port USB-C măsoară 8,4 milimetri lățime, 2,6 mm înălțime și 6,65 mm adâncime. Toate smartphone-urile Android noi au port USB-C.

Samsung Galaxy A03s va avea un modul foto dreptunghiular în spate, un port USB tip C pentru încărcare, o mufă dedicată pentru căști de 3,5 mm și un senzor de amprentă montat lateral. Receptorul va măsura 166,6 mm x 75,9 mm x 9,1 mm. Din informațiile anterioare știm că telefonul Samsung va avea o baterie de 5.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W.