Samsung Galaxy A10s primește Android 11, este ultima actualizare majoră

496
Samsung Galaxy A10s primeste Android 11 este ultima actualizare majora
Sursa Foto: via droid.news

Un alt telefon ieftin din seria Galaxy A este actualizat la sistemul de operare Android 11. Cea mai recentă adăugare este Samsung Galaxy A10s, care a fost lansat inițial cu Android 9 și a fost actualizat anterior la Android 10 în luna aprilie a anului trecut. Aceasta va fi cel mai probabil ultima actualizare majoră a sistemului de operare pentru Galaxy A10s.

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare de software pentru Galaxy A10s, care include Android 11 și cel mai recent patch de securitate. Fiind ultima sa actualizare majoră de software în viitor, va primi doar actualizări de securitate.

Samsung Galaxy A10s primește Android 11

Noua actualizare poartă numărul de versiune A107FXXU8CUG1 și aduce și patch-ul de securitate Android din iulie 2021. Noua actualizare software pentru Samsung Galaxy A10s se lansează în Malaezia și Vietnam în acest moment. Conform GSMArena, actualizarea va fi apoi lansată pe mai multe piețe în următoarele săptămâni.

Noul software aduce un design UI reîmprospătat, aplicații stoc îmbunătățite, cum ar fi Samsung Internet și Samsung Keyboard. Galaxy A10s mai primește cu Android 11 și permisiuni unice, resetare automată a permiselor, meniul reproiectat Device Care, capacitatea de a elimina datele de localizare GPS din imagini, acces mai ușor la comenzile inteligente de acasă, mai multe opțiuni pentru ecranul de blocare, secțiunea de conversații din zona de notificări, un widget dedicat pentru player media și sub comutare rapidă.

Device Care optimizează performanța smartphone-ului. Funcția vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru ca dispozitivul dvs. să funcționeze fără probleme, optimizând automat bateria, stocarea, memoria și securitatea.

Noua actualizare ar putea îmbunătăți, de asemenea, performanța și stabilitatea smartphone-ului Galaxy A10s. Patch-ul de securitate din iulie 2021 remediază eroarea Android Auto, problemă care a afectat unii utilizatori Galaxy.

Proprietarii Samsung Galaxy A10s pot verifica manual cea mai recentă actualizare a software-ului, chiar dacă nu au primit nicio notificare. Mergeți la Setări » Actualizare software » Descărcare și instalare. Dacă actualizarea nu a sosit trebuie să apară în zilele următoare.