Samsung a lansat pe Galaxy A11, este disponibil în Thailanda

608
Sursa Foto: via SamMobile.com

Au trecut aproximativ șase luni de când am scris pentru prima dată despre Samsung Galaxy A11. Acum, după numeroase alte scurgeri și vizite la agențiile de testare și certificare, telefonul bugetar Samsung a fost lansat în Thailanda. Compania a lansat în Thailanda pe Galaxy A11 împreună cu Samsung Galaxy A31.

Galaxy A11 este deja disponibil pentru achiziționare online într-o singură configurație de memorie și o singură opțiune de culoare, albastru. Galaxy A11 a fost anunțat cu 2 / 3 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare extensibil până la 512GB cu un Micro SD. Conform SamMobile, în Thailanda a fost lansată doar varianta cu 3GB de memorie RAM.

Trei camere la spate și o baterie de 4.000mAh pe Galaxy A11

Samsung Galaxy A11 are un ecran mare cu diagonala de 6,4 inch, este un ecran LCD TFT Infinity-O cu rezoluția de 720×1560 HD+. Ecranele mari și bateria puternică este formula după care s-a ghidat Samsung cu seria de smartphone-uri mid-range în ultimul timp. Samsung Galaxy A11 nu face excepție de la acest lucru. Bateria de pe Galaxy A11 este de 4.000mAh, cu o durată lungă de funcționare și suport de încărcare rapidă de 15W.

În departamentul foto, smartphone-ul Samsung are trei camere la spate. Există acolo o cameră principală de 13MP cu diafragma f/1,8, o cameră ultra-wide de 5MP (f/2,2) și una de adâncime de 2MP cu diafragma f/2,4. Pe partea frontală, pentru selfie și apeluri video, Galaxy A11 are o cameră de 8 megapixeli cu diafragma f/2,0.

Thailanda este o țară în Asia de sud-est și are capitala la Bangkok. Cuvântul Thai înseamnă „om liber” în limba thailandeză. Thailanda este o monarhie constituțională. Elefantul este simbolul național al Thailandei.

Galaxy A11 are un procesor Snapdragon 450 octa-core de 1,8 GHz și este un telefon dual-SIM. Are conector USB Tip-C, jack de 3,5 mm pentru căști și Bluetooth 4.2. Pe spate A11 mai are un bliț LED și un scaner de amprente. Are și recunoaștere facială tot pentru securitate. Dimensiunile smartphone-ului sunt de 161,4×76,3×8 mm și cântărește 177 grame.

Samsung Galaxy A11 este orientat către persoanele cu buget redus, varianta cu 3GB RAM și 32GB stocare costă în Thailanda 5.199 Baht (~162 USD). Nu ar trebui să dureze mult înainte de lansarea telefonului pe alte piețe suplimentare. Așteptăm acest telefon și în România iar la acest preț și brandul Samsung ca etichetă, sigur va avea trecere.

Galaxy A31 a fost deja prezentat oficial de Samsung și știm specificațiile acestuia. Vedeți pe iLoveSamsung toate detaliile despre Samsung Galaxy A31.