Acasă Stiri Așa va arăta Samsung Galaxy A13 5G, un telefon 5G ieftin

Așa va arăta Samsung Galaxy A13 5G, un telefon 5G ieftin

Samsung are în curs de dezvoltare un nou telefon cu buget redus. Galaxy A13 va fi cel mai ieftin smartphone 5G lansat vreodată de Samsung. Am mai scris despre el, este succesorul lui Samsung Galaxy A12. Noul model va fi plasat direct sub Galaxy A22 5G în prezent cel mai ieftin model 5G al companiei. Samsung Galaxy A13 5G va fi anunțat la sfârșitul acestui an, ca unul dintre primele modele 2022.

În ultima perioadă au apărut mai multe detalii despre un telefon ieftin și destul de așteptat: Samsung Galaxy A13 5G. Pe baza tuturor zvonurilor, Technizo Concept a realizat o serie de redări de produse ale noului model bugetar în colaborare cu prietenii noștri de la LetsGoDigital.

Samsung Galaxy A13 5G cu afișaj Full HD de 6,48 inch

Samsung Galaxy A13 5G va fi echipat cu un ecran LCD de 6,48 inch (16,46 centimetri). Foarte probabil ca rezoluția afișajului să crească de la HD+ la o rezoluție Full HD+. Aceasta este, desigur, o îmbunătățire binevenită. Rata de reîmprospătare va fi de 60Hz. Dacă vi se pare importantă o rată de reîmprospătare ridicată, atunci Samsung Galaxy A22 cu ecran de 90Hz este o alternativă bună.

Deoarece este un model relativ ieftin, telefonul va avea marginile ecranului mai groase. În plus, o crestătură în formă de „V” este făcută pentru a găzdui camera frontală. Cel mai probabil, camera selfie va fi de 8 megapixeli. Desigur, această cameră poate fi folosită și pentru apeluri video.

Primul apel video public a fost făcut cu un Picturephone Mod II între primarul din Pittsburgh, Peter Flaherty, și CEO-ul Alcoa, John Harper la 1 iulie 1970. A fost primul videofon care s-a putut instala la domiciliu sau la birou.

Modulul foto spate va fi, de asemenea, revizuit. Se pare că Galaxy A13 va avea un design de cameră similar cu modelul Galaxy A32, dar cu o cameră mai puțin. Acest lucru reiese din ultimele informații. Camera principală va fi de 50MP. Nu este aceeași cameră care va fi folosită în curând pe Galaxy S22 și S22+ de ultimă generație! În schimb, se folosește ISOCELL JN1 de 50MP, anunțat de Samsung în iunie anul acesta.

În plus față de o cameră principală, Galaxy A13 are o cameră cu unghi ultra-larg de 5MP și una de adâncime de 2MP. Acesta din urmă face posibilă crearea unui efect bokeh frumos, estompând fundalul, făcând subiectul să iasă mai bine în evidență. Desigur, este integrat și un bliț. Videoclipurile vor putea fi înregistrate cu rezoluție 4K @ 30 fps.

Galaxy A13 va fi lansat decembrie, cu vânzare din 2022

Primele rezultate ale testelor de referință au apărut recent online, arătând că noul model bugetar va fi alimentat de un chipset remarcabil de rapid. Este vorba despre procesorul octa-core MediaTek Dimensity 700, utilizat și pentru Galaxy A22, mai scump. Samsung Galaxy A13 5G va fi probabil oferit în două variante de memorie: 4GB RAM / 64GB stocare și 6GB / 128GB. Memoria va fi, de asemenea, extensibilă cu un card de memorie micro-SD. Noul model bugetar va rula pe sistemul de operare Android 11 în combinație cu interfața One UI 3.

După cum v-ați fi așteptat, Samsung A13 va avea un panou din spate din plastic și un cadru din plastic. Senzorul de amprentă este integrat în butonul de pornire din lateral. De asemenea, o mufă pentru căști de 3,5 mm nu va lipsi cu acest model de smartphone.

În ceea ce privește bateria, telefonul va avea una de 5.000mAh, probabil cu încărcare rapidă de 25W. Este remarcabil, deoarece seria Galaxy S21 high-end poate fi reîncărcată cu aceeași viteză. Dar, posibil să vină cu încărcare rapidă de 15W. Indiferent dacă va fi de 15W sau 25W, Samsung va furniza doar un încărcător de 15W în cutie.

Noul model bugetar va fi lansat probabil în patru culori: negru, alb, albastru și roșu. Sunt informații despre un preț de vânzare cu amănuntul mai mic de 230 euro. Având în vedere că Galaxy A22 5G, mai avansat, a fost pus în vânzare cu 230 euro, este plauzibil. Probabil, Samsung Galaxy A13 va fi anunțat undeva în decembrie și va fi pus în vânzare la începutul anului 2022.

Stiri

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...

Samsung a fabricat peste 300 de milioane de smartphone-uri în 2021

S-ar putea crede că pandemia în curs și deficitul de componente care a urmat ar fi împiedicat capacitatea de fabricare a smartphone-urilor...

Seria Samsung Galaxy Tab S8: absolut toate informațiile

Cu Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra, Samsung se pregătește pentru lansarea noilor sale modele de tablete....

Aici Samsung Galaxy S21 FE îl bate pe Galaxy S22

La începutul acestui an compania Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy S21 FE. Cu toate acestea, dezvăluirea noii serii Galaxy S22 este deja...

Noul proiector Samsung Freestyle gata de lansare, precomenzile epuizate

Noul proiector portabil Samsung dezvăluit la Consumer Electronics Show săptămâna trecută, a început bine contactul cu piața. Compania Samsung a anunțat că...

Samsung Galaxy A52 5G primește actualizarea One UI 4.0 în Europa

Săptămâna trecută, Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru Galaxy A52 și Galaxy A52s 5G. Am...

Laptop Samsung Galaxy Book multi-pliabil brevetat de Samsung

Samsung este liderul incontestabil în materie de pliabile pe piață. Telefoanele inteligente din seria Galaxy Z sunt, de asemenea, foarte bine vândute...