Samsung Galaxy A20e primește actualizarea la Android 11 și One UI 3.1

1020
Samsung Galaxy A20e primeste Android 11
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Un smartphone Samsung foarte iubit prin prisma raportului specificații preț, Samsung Galaxy A20e a început să primească Android 11. Alături de sistemul de operare Android 11, Galaxy A20e primește și interfața Samsung One UI 3.1. Lansarea a început deja în Belgia și Țările de Jos.

După ce Samsung și-a actualizat telefoanele de top la cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, acum vin la rând și modelele entry-level și mid-range. După Galaxy A12 și Galaxy A21s, acum este rândul lui Samsung Galaxy A20e să primească Android 11.

Samsung Galaxy A20e actualizat la Android 11

Conform GalaxyClub, actualizarea  ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 1960MB. Versiunea de firmware este A202FXXU3CUE9 și este trimisă prin OTA – Over The Air, direct pe Samsung Galaxy A20e. Pachetul conține trei îmbunătățiri clare. Deci, veți obține Android 11, One UI 3.1 și, pe deasupra, și patch-ul de securitate din mai 2021. Acesta din urmă nu este lipsit de importanță – înseamnă că A20e este acum protejat împotriva scurgerii Wi-Fi Fragattacks.

Funcțional, Android 11 și One UI 3.1 aduc schimbări mai mari, desigur, pe smartphone-ul Galaxy A20e. Există designul actualizat al ferestrei de mesaje și controlul volumului, economisirea energiei, întreținerea dispozitivului, aplicația Cameră și multe altele. Patch-ul de securitate din mai 2021 aduce remedieri pentru unele probleme, cum ar fi vulnerabilitățile critice detectate în sistemul de operare Android, precum și vulnerabilități cu risc moderat și cu risc ridicat.

Belgia este unul dintre membrii fondatori ai UE și găzduiește majoritatea instituțiilor UE. Belgia este situată pe frontiera ce divide Europa germanică (regiunea Flandra) de Europa latină (regiunea Valonia), cele două mari regiuni ale țării.

După cum vă amintiți din actualizările majore anterioare, bateria lui Samsung Galaxy A20e se descarcă mai repede imediat după actualizare. Este normal. În cele din urmă, software-ul trebuie să se optimizeze din nou pentru tiparele de utilizare. După ceva timp – ore / zile – veți observa reglarea consumului de energie care revine la normal.

Cum am scris mai sus actualizarea a debutat în Belgia și Olanda și se va extine în perioada următoare în Europa și la nivel global. Android 11 și Samsung One UI 3.1 va fi disponibil inițial pe telefoanele neblocate în rețea. Veți primi o notificare că puteți începe descărcarea imediat ce este disponibilă pentru dispozitivul dvs. Puteți verifica acest lucru și prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.