Samsung Galaxy A20e cu ecran de 5,8 inch, certificat de FCC

735

Fotografii cu viitorul Samsung Galaxy A20e, un smartphone entry-level, au apărut online de câteva zile. În materie de caracteristici și performanțe se pare că dispozitivul va arăta foarte asemănător cu modelul obișnuit Galaxy A20. În prezent, se speculează că Galaxy A20e poate fi lansat la evenimentul „Galaxy A” organizat de Samsung pe 10 aprilie. Conform MySmartPrice, înaintea evenimentului de lansare, viitorul smartphone a apărut pe site-ul FCC.

Federal Communications Commission (FCC) a certificat telefonul cu numărul de model SM-A202F / DS, corespunzător lui Galaxy A20e. Datorită informațiilor dezvăluite de site-ul american FCC, Galaxy A20e aflăm că telefonul va avea un afișaj cu diagonala de 5,84 inch. O reducere semnificativă în comparație cu dimensiunea ecranului de 6,4 inch a modelului Galaxy A20 obișnuit.

Samsung Galaxy A20e are un raport de aspect de 19: 9

În timp ce rezoluția afișajului nu a fost confirmată, ne așteptăm ca acesta să aibă un ecran HD+ cu un raport de aspect de 19: 9. În ceea ce privește dimensiunea fizică, dispozitivul măsoară 147,4 x 69,7 mm. Pe lângă dimensiunile și diagonala afișată, a fost confirmat și numele modelului de baterie EB-BA202ABU.

Cu toate acestea, capacitatea exactă a bateriei nu a fost menționată în niciunul dintre documente. O scurgere anterioară a susținut că bateria are o capacitate nominală de 3.000mAh. Samsung va cupla adaptorul de alimentare EP-TA200 cu Galaxy A20e, susținând o încărcare rapidă de până la 15W.

FCC Federal Communications Commission este o agenție independentă a guvernului american. FCC supraveghează și reglementează toate comunicațiile interstatale și internaționale. FCC a fost fondată în 19 iunie 1934 și are sediul în Washington, DC, SUA. Decretul de înființare a fost semnat de Franklin D. Roosevelt, președintele în exercițiu în acel an.

Când vine vorba de conectivitate, viitorul smartphone va avea suport doar pentru Wi-Fi 802.11 b / g / n cu o singură bandă. Acest lucru sugerează că modelul A20e poate fi alimentat de un procesor Exynos 7884 sau Exynos 7870 sub capotă. Chiar dacă lansarea smartphone-ului se apropie, există puține lucruri pe care le cunoaștem despre hardware-ul din interiorul telefonului.

Scurgerile de informații relativ puține despre acest dispozitiv, au confirmat doar că va avea o configurație cu două camere și un senzor de amprentă digitală în spate. În timp ce Samsung este așteptat să lanseze Galaxy A20 în India până la sfârșitul acestei luni, rămâne să vedem dacă Samsung va lansa inițial pe Galaxy A20e tot acolo și apoi acesta să ajungă și pe alte piețe.