Samsung Galaxy A41 primește patch-ul de securitate din noiembrie 2021

409
Samsung Galaxy A41 primeste actualizarea de securitate din noiembrie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Smartphone-ul Galaxy A41 a devenit al treilea smartphone din seria Galaxy A care primește actualizarea de securitate din noiembrie 2021. Recent, Samsung a lansat noul patch de securitate pentru unele dintre dispozitivele sale mid-range, inclusiv Galaxy A32 și Galaxy A32 5G. Actualizarea pentru Samsung Galaxy A41 este disponibilă în prezent numai în Rusia.

Potrivit prietenilor noștri de la SamMobile, actualizarea de securiate din noiembrie 2021 pentru Samsung Galaxy A41 va fi lansată în zilele următoare pe mai multe piețe. Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy A41 vine cu versiunea de firmware A415FXXU1CUJ3.

Patch-ul de securitate pentru Samsung Galaxy A41 lansat

Actualizarea aduce patch-ul de securitate din noiembrie 2021 pe smartphone-ul de gamă medie pentru a remedia zeci de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. De asemenea, poate conține remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Samsung Galaxy A41 și Samsung Galaxy A40!

Samsung a lansat pe Galaxy A41 în martie 2020 cu disponibilitate la vânzare din mai 2020. Telefonul are un ecran Super AMOLED cu diagonala 6,1 inch (15,49 cm). A fost lansat cu sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung One Ui 2 la bord. În aprilie acest an telefonul a primit Android 11 și interfața One UI 3.1. Smartphone-ul are o baterie de 3.500mAh cu încărcare rapidă de 15W.

AMOLED – active-matrix organic light-emitting diode sau diodă organică emițătoare de lumină cu matrice activă. Samsung comercializează această tehnologie ca „Super AMOLED”. Aceste ecrane suportă rate de actualizare mari și au consum redus de energie.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy A41 în Rusia, este posibil să fi primit deja notificarea de actualizare. Dacă nu ați primit-o încă, puteți verifica manual dacă a sosit pe telefon navigând la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.