Samsung Galaxy A41 va fi în curând la vânzare în altă țară europeană

694
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung aduce smartphone-ul Galaxy A41 în mai multe țări europene, compania făcând oficial ieri pe Galaxy A41 în Franța. Data exactă și prețurile nu sunt momentan disponibile, dar A41 ar trebui să ajungă pe rafturile din Franța la începutul lunii iunie. Pagina de asistență a lui Galaxy A41 este deja live pe portalul Samsung Franța.

Cel mai probabil A41 va avea un preț la vânzare de aproximativ 299 de euro. Cel puțin acesta este prețul afișat de Samsung Olanda pentru Galaxy A41. Sigur că va exista o diferență de preț, dar aproximativ acesta va fi prețul de lansare și în Franța. Peste tot în Europa este disponibil același hardware, specificații și caracteristici, prețul putând varia foarte puțin.

Trei camere la spate și un design relativ compact

Deși Samsung Galaxy A41 nu este într-adevăr un telefon compact, acesta este totuși unul dintre cele mai mici dispozitive Samsung existente pe piață. Are un ecran Super AMOLED de 6,1 inch și măsoară 149,9 x 69,8 x 7,9 mm, sau aproape la fel ca cel mai mic model Galaxy S20. Și da, este mai mic decât și noile modele recent lansate Galaxy A11 (6,4 inch) și Galaxy A21s (6,5 inch).

De asemenea, Samsung Galaxy A41 se mândrește cu cele trei camere de la spate. Trebuie să luăm în considerare că este telefon orientat către bugete mici iar prezența unei astfel de configurații foto la spate este un plus important. Combo-ul pentru camerele din spate cuprinde un shooter principal de 48MP, o cameră ultra-wide de 8MP și una de adâncime de 5MP. Telefonul are, de asemenea, o cameră selfie de 25MP, amplasată într-un decupaj al ecranului Infinity-V.

MediaTek Helio P65 este un procesor octa-core compus din două procesoare Cortex-A75 de 2GHz și șase procesoare Cortex-A55. MediaTek Helio P65 are un procesor grafic Mali-G52 MC2. Procesorul Helio P65 suportă o rezoluție rezoluție maximă de afișare de 2520 x 1080.

Neobișnuit pentru un dispozitiv Samsung, Galaxy A41 este alimentat de un procesor MediaTek Helio P65. Are 4GB de memorie RAM, 64GB de stocare și o baterie de 3.500mAh cu încărcare rapidă de 15W. Raportat la specificații și preț credem că va fi un telefon ce va avea succes pe toate piețele unde va fi lansat. Conform SamMobile, A41 va fi lansat în Franța în negru, albastru sau alb.