Samsung Galaxy A52 primește actualizarea de securitate din mai

337
Samsung Galaxy A52 primeste actualizarea de securitate din mai
Sursa Foto: andro4all.com

Samsung continuă actualizarea pe telefoanele sale, atât high-end, cât și mid-range, cu cel mai recent patch de securitate Android. Samsung a lansat actualizarea de securitate din luna mai pe mai multe dispozitive, dar încă mai are de lucru. Patch-ul de securitate din mai 2022 a fost lansat recent pe Samsung Galaxy A52s în diferite țări europene cu versiunea de firmware A525FXXS4BVE1. Acum actualizarea este disponibilă și pentru Samsung Galaxy A52.

Ieri Samsung a lansat actualizarea de securitate și pentru Samsung Galaxy A52. Potrivit Andro4all, actualizarea de securitate este disponibilă pentru Samsung Galaxy A52 prin versiunea de firmware A525FXXS4BVE1. Această nouă versiune de software vine pe Galaxy A52 în unele țări europene precum Germania, Kazahstan, Rusia sau Ucraina și este de așteptat să fie disponibilă în toate regiunile continentului european foarte curând, inclusiv în România.

Actualizarea din mai lansată pentru Samsung Galaxy A52

Acest lucru se întâmplă la doar câteva săptămâni după ce Samsung Galaxy A52 a fost actualizat cu patch-ul de securitate din aprilie, care corectează un total de 88 de vulnerabilități. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A53! Corecția de securitate din mai 2022 remediază o duzină de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate și îmbunătățește performanța generală a dispozitivului.

Sistemul de operare Android a fost cumpărat în 2005 de Google de la Andy Rubin. Micul robot verde folosit de Google pentru a prezenta Android a fost realizat de Irina Blok o angajată Google, născută la Sankt Petersburg, Rusia.

Samsung Galaxy A52 a ajuns pe piață la începutul lui 2021 cu Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. În urmă cu câteva luni smartphone-ul a fost actualizat la sistemul de operare Android 12 și One UI 4.1. Conform programului de actualizare Samsung, acest telefon va mai primi încă două actualizări ale sistemului de operare în viitor și un an după aceea actualizări de securitate.

Telefonul are un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,51 cm) Super AMOLED și rata de actualizare de 120Hz. La bord este procesorul Snapdragon 750G 5G (8 nm) cu 6 / 8GB de RAM și 128 / 256GB stocare. Are o baterie de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Dacă aveți un telefon Galaxy A52 trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare software, și dacă este acolo, apăsați Descărcare și actualizare.

Ca de obicei vă recomandăm să efectuați descărcarea printr-o rețea Wi-Fi și să aveți suficientă baterie atunci când descărcați actualizarea.