Samsung Galaxy A52 primește Android 13 și interfața One UI 5.0

369
Samsung Galaxy A52 primeste Android 13 si One UI 5.0
Sursa foto: androidheadlines.com

Smartphone-ul mid-range Samsung Galaxy A52 primește actualizarea Android 13. Telefonul de gamă medie urmează alte zeci de modele pentru a face saltul la noua versiune Android. Actualizarea va aduce software-ul Android personalizat One UI 5.0 al companiei Samsung.

În momentul scrierii acestui articol, actualizarea stabilă One UI 5.0 bazată pe Android 13 pentru Galaxy A52 este disponibilă pentru modelul 4G din Rusia (număr de model SM-A525F). Noua versiune de firmware pentru telefon este A525FXXU4CVJB, potrivit AndroidHeadlines. Samsung ar trebui să lanseze actualizarea pe scară largă în zilele următoare, atât pentru modelele 4G, cât și 5G pe mai multe piețe, inclusiv în România. Astfel așteptăm actualizarea și pentru Galaxy A52 5G și Samsung Galaxy A52s.

Noua actualizare aduce o mulțime de modificări la Galaxy A52. La urma urmei, este un upgrade major pentru Android. Samsung are una dinte cele mai bune interfețe personalizate pentru Android, așa că vă puteți aștepta la o mulțime de modificări aici. Compania a făcut pictogramele aplicațiilor mai îndrăznețe și a modificat unele meniuri de sistem pentru un aspect reîmprospătat. Animațiile de sistem au fost și ele îmbunătățite, astfel încât să beneficiați de o experiență de navigare mai fluidă. Paleta de culori îmbunătățită, între timp, vă permite să aplicați mai bine culorile tapetului în interfața de utilizare a sistemului.

Android 13 și One UI 5.0 ajunge la Samsung Galaxy A52

În plus, Samsung a introdus noi opțiuni de personalizare cu One UI 5.0. Acum cu Samsung Galaxy A52 puteți să vă personalizați rapid imaginile de fundal, stilurile de ceas și alte elemente ale interfeței de utilizare din ecranul de blocare. Widget-urile îmbunătățite vă permit să profitați mai mult de spațiul limitat de pe ecranul de pornire, în timp ce noile gesturi sporesc productivitatea, permițându-vă să comutați rapid la vizualizări pop-up sau pe ecran divizat. One UI 5.0 aduce, de asemenea, noi funcții de cameră și editare și îmbunătățește confidențialitatea, securitatea și accesibilitatea dispozitivelor Samsung Galaxy.

Samsung înseamnă în limba coreeană „trei stele”, de aici și trimiterea la Galaxy. Cuvântul „trei” reprezintă ceva „mare, numeros și puternic”, în timp ce „stelele” înseamnă „veșnic” sau „etern”, precum stelele de pe bolta cerului.

Pe lângă toate noile funcții și îmbunătățiri care fac parte integrantă din One UI 5.0 bazat pe Android 13, Galaxy A52 primește și corecția de securitate din noiembrie. Samsung a confirmat recent că SMR (Security Maintenance Release) din noiembrie corectează peste 60 de vulnerabilități. Acestea includ și unele probleme critice ale sistemului de operare Android.

Dacă utilizați acest telefon veți primi în scurt timp Android 13 și One UI 5.0. Deși actualizarea este în prezent limitată la modelele 4G din Rusia, Samsung a fost destul de rapid cu actualizările de software în ultima vreme. O lansare globală nu ar trebui să fie prea departe. Ar trebui să primiți o notificare odată ce noua versiune Android este disponibilă pentru telefonul dvs. De asemenea, puteți accesa Setări -> Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare pentru a verifica manual dacă a sosit.