Samsung Galaxy A52s primește actualizarea din octombrie

251
Samsung Galaxy A52s primeste actualizare din octombrie
Sursa foto: galaxyclub.nl

Următorul telefon Samsung care primește actualizarea din octombrie este Samsung Galaxy A52s. Și, la fel ca pe celelalte dispozitive, această actualizare aduce într-adevăr doar îmbunătățiri pentru securitate. Momentan actualizarea din octombrie nu este lansată pentru Samsung Galaxy A52 5G și nici pentru Galaxy A52. Probabil în zilele următoare își va face apariția.

Actualizarea majoră a Android 13 pentru primele dispozitive Galaxy se apropie încet. Dar nu orice telefon o va primi anul acesta. Și, așadar, există încă o mână de actualizări de securitate pe ordinea de zi în lunile următoare, fără modificări funcționale la scară largă. Una dintre acestea este actualizarea din octombrie – disponibilă de astăzi pentru Samsung Galaxy A52s.

Actualizarea din octombrie disponibilă pentru Samsung Galaxy A52s

Versiunea de firmware A528BXXS1CVI6 este acum disponibilă pentru dispozitivul respectiv. Litera „S” din interiorul versiunii de firmware indică doar o actualizare de securitate. Actualizarea a fost lansat în Germania și în alte câteva țări din Europa și are o greutate de 216MB. Samsung Galaxy A52s este primul dispozitiv din seria Galaxy A care primește corecția de securitate din octombrie 2022. Această actualizare este una pură de securitate, potrivit GalaxyClub.

Utilizatorii nu primesc nimic în afară de patch-ul din octombrie. Aceasta aduce, la rândul său, 32 de îmbunătățiri pentru sistemul de operare Android în sine. În plus, patch-ul include și 18 remedieri pentru software-ul proprietar al Samsung, inclusiv Samsung Knox, Edge windows, GIF maker și conexiunea NFC.

NFC – Near Field Communication este o tehnologie ce permite smartphone-urilor și altor dispozitive să comunice între ele prin atingere sau apropiere, la o distanță mai mică de 10 cm. Ambele dispozitive trebuie să aibă un cip NFC.

Samsung Galaxy A52s 5G a fost lansat la jumătatea anului 2021 cu Android 11 și One UI 3.1 la bord. Telefonul a primit actualizarea Android 12 la începutul acestui an. Va primi încă două actualizări ale sistemului de operare Android în viitor. Repetăm, Galaxy A52 5G și Galaxy A52 4G nu primesc încă această actualizare.

Noua actualizare este disponibilă doar pentru modelele libere de rețea, modelele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă vor primi aceeași actualizare mai spre sfârșitul acestei luni. Ca întotdeauna, veți primi o notificare prin OTA (over-the-air) când actualizarea este disponibilă pentru telefonul dvs. Dar, puteți verifica și manual dacă actualizarea este disponibilă prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.