Samsung Galaxy A53 primește o baterie mai mare decât Galaxy A52

774
Samsung Galaxy A53 primeste o baterie mai mare decat Galaxy A52
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy A53 va apărea în 2022 cu o baterie considerabil mai mare decât cea al predecesorilor săi, Galaxy A52 și Galaxy A52s. Acest lucru este evident din ultimele informații despre Galaxy A53. Deocamdată știm despre acest model în ce culori va apărea și ce cameră principală va avea. Sigur că în perioada următoare vor apărea mai multe detalii despre acest model.

Samsung a lansat de ani de zile telefoane mid-range și entry-level cu o capacitate a bateriei de 5.000mAh. Cu toate acestea, cele mai populare modele – Galaxy A5x – din ultimii ani au trebuit să se descurce cu o baterie cu 4.000 mAh (A50, A51) sau 4.500 mAh (A52, A52s). Din fericire, compania are planuri mai ambițioase pentru următoarea generație, cel puțin pentru Samsung Galaxy A53.

Galaxy A53 va apărea anul viitor cu o capacitate a bateriei de 5.000 mAh. Acest lucru este evident din informațiile apărute prin intermediul GalaxyClub. Bateria, cu numărul de produs EB-BA536ABY are o capacitate nominală de 4.860 mAh. Aceasta este aproximativ aceeași capacitate pe care o întâlnim și la dispozitive precum Galaxy S21 Ultra și, în curând, și Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy A53 cu baterie de 5.000 mAh

Aceasta înseamnă că bateria lui Samsung Galaxy A53 va oferi cu ~11% mai multă energie decât modelele din seria A52. De altfel, nu am avut motive să ne plângem în ceea ce privește bateria cu aceste dispozitive. Dar, în acest domeniu mai mult este întotdeauna mai bine. În cele din urmă, ne așteptăm ca Galaxy A53 să fie îmbunătățit de Samsung în mai multe domenii.

Samsung va lansa pe Galaxy A53 în cel puțin patru culori anul viitor. Știm despre alb, negru, albastru deschis și o versiune portocalie. În 2019 Samsung Galaxy A50 a apărut într-un „coral orange”. Nu știm dacă portocaliul lui A53 va semăna cu acesta. Posibil ca acestea să nu fie singurele culori în care Galaxy A53 să apară pe piață. Dar acestea sunt culorile planificate în prezent.

Rata de actualizare a ecranului arată cât de des un ecran actualizează numărul de imagini afișate pe secundă. Un ecran cu o rată de actualizare ridicată înseamnă că numărul de cadre afișate în fiecare secundă este mare.

Se pare că nu există variante separate de dispozitiv cu 4G și 5G. Galaxy A53 va fi un telefon 5G standard. Faptul că va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz – la fel ca A52 5G – pare de asemenea logic. Și mai devreme am aflat că dispozitivul are o cameră principală de 64 megapixeli. Detaliile despre procesor și designul în sine sunt rare în acest moment.

Va dura ceva timp până când Samsung va lansa efectiv pe Galaxy A53. Samsung A52 a fost prezentat în luna martie a acestui an – după Galaxy S21, apoi a apărut și Galaxy A52s. Prin urmare, presupunem că A53 își va face debutul abia după seria Galaxy S22. Asta înseamnă că lansarea lui A53 ar putea avea loc în martie sau chiar aprilie.