Samsung Galaxy A53 5G deja în producție în India

599
Samsung Galaxy A53 5G deja in productie in India
Sursa Foto: @OnLeaks

Despre viitorul smartphone Samsung Galaxy A53 au fost mai multe informații în ultimul timp, am aflat unele lucruri despre el. Acum am aflat că viitorul telefon mid-range este în producție în India la fabrica Greater Noida a companiei. Acest lucru sugerează că lansarea ar putea avea loc mult mai repede decât știam anterior.

Smartphone-ul va fi un urmaș al modelelor Galaxy A52 din acest an. Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Galaxy A52s sunt cele mai recente modele din seria Galaxy A5x ale companiei și sunt disponibile la vânzare. Scurgerile anterioare despre Samsung Galaxy A53 au dezvăluit deja designul și unele specificații. Dar, trebuie să menționăm că niciuna dintre ele nu a fost confirmată încă de Samsung.

Samsung Galaxy A53 în producție, poate fi lansat oricând

Se spune că Samsung Galaxy A53 va avea același design rezistent la apă ca Galaxy A52, IP67. În ceea ce privește specificațiile, este așteptat ca Galaxy A53 să fie în mare măsură similar cu Galaxy A52s 5G. Aceasta înseamnă că ne putem aștepta la un display Super AMOLED cu rată de reîmprospătare de 120Hz, un procesor Snapdragon 778G și o cameră spate de 64MP.

Mai multe fotografii cu Galaxy A53 au apărut recent online și au evidențiat întregul design. Telefonul pare să fi împrumutat mai multe elemente de design de la modelele precedente Galaxy A52, inclusiv o camera selfie în orificiul din ecran și patru camere la spate.

Galaxy A9 (2018) a fost primul smartphone din lume cu 4 camere la spate. Are un ecran de 6,3 inch (16 cm) și un procesor Snapdragon 660. Are o cameră principală de 24MP, una de 10MP, una de 8MP și una de adâncime de 5MP.

Acum, conform colegilor noștri de la site-ul indian 91Mobiles, producția lui Samsung Galaxy A53 a început în India. Surse interne au dezvăluiri pentru site-ul sus amintit că dispozitivul va avea un rating IP67 la fel ca Galaxy A52. Din păcate, nu au fost dezvăluite specificații hardware momentan.

Potrivit informațiilor anterioare, Samsung Galaxy A53 va fi lansat doar în variantă 5G. Smatrtphone-ul va avea quad-camera la spate, însoțită de un blitz LED. Mufa audio de 3,5 mm nu se vede nicăieri, dar portul USB Tip-C și grilajele difuzoarelor sunt în partea de jos. Telefonul a fost văzut într-o opțiune de culoare albă, dar ar putea veni și în portocaliu, negru sau albastru la lansare. Se spune că telefonul măsoară 8,14 mm grosime sau 9,73 mm cu denivelarea modulului camerelor.