Samsung Galaxy A53 Unboxing: ce este în cutie?

1119
Samsung Galaxy A53 Unboxing
Sursa Foto: xda-developers.com

Seria Galaxy A de la Samsung este formată din smartphone-urile companiei care se extind de la segmentul de buget până la gama medie premium. Dintre acestea, Galaxy A5x reprezintă gama medie. Este una dintre cele mai apreciate serii Samsung Galaxy. Samsung Galaxy A53 5G a fost lansat în 2022 pentru a duce mai departe încă un an o serie excelentă începută de Galaxy A5 în 2017.

Samsung Galaxy A53 reprezintă unul dintre cele mai disponibile smartphone-uri din întreaga lume, deoarece Samsung îl va vinde în întreaga lume, în mare parte, în aceeași specificație. Deocamdată, compania a lansat doar o versiune 5G a dispozitivului, dar sperăm să vedem și o versiune 4G în viitor. Modelele Galaxy A5x sunt extrem de apreciate la nivel global și nu toate țările au rețele 5G. Dacă te întrebi ce primești în cutia Galaxy A53, vă arătăm acest lucru prin intermediul XDA-Developers.

Samsung Galaxy A53 Unboxing: ce primești în cutie?

Conținutul cutiei smartphone-ului Samsung Galaxy A53 5G: include telefonul, un cablu USB de tip C la tip C, un instrument de ejectare SIM și documentație specifică regiunii, cum ar fi ghiduri de pornire rapidă. În general sunt aceleași lucruri primate cu Samsung Galaxy A50, Galaxy A51 sau Galaxy A52. Dar, lipsește ceva foarte important față de modelele precedente.

Cutia Samsung Galaxy A53 5G include următorul conținut:

  • Samsung Galaxy A53 5G (în culoarea pe care ați ales-o)
  • Cablu USB-C la USB-C
  • Instrument de evacuare SIM
  • Documentație specifică regiunii, inclusiv Ghidul de pornire rapidă

Da, după cum probabil ați observat, conținutul cutiei pentru seria Galaxy A a fost redus în 2022. În cutie la Samsung Galaxy A53 lipsește adaptorul de încărcare – ștecherul pentru priză. Alți producători tind să includă un adaptor de încărcare și, de asemenea, o husă de bază cu telefoanele lor de gamă medie, dar Samsung are ales să le omite pe ambele.

Prima priză și ștecherul cu două cleme au fost brevetate în 1882 de englezul Thomas Tayler Smith. El a primit brevetul britanic nr. 4162. Thomas Smith a brevetat aceste lucruri și SUA în 1885 unde a primit brevetul SUA 311.616.

Gigantul tech a făcut la fel cu seria Galaxy S și pentru produsele sale emblematice Fold/Flip. Fără acest adaptor Samsung livrează acum o cutie mai subțire în aproape toate regiunile. Unele regiuni pot impune includerea căștilor și a unui adaptor de încărcare în pachetul de vânzare. Dar, cu excepția cazului în care legea impune, Samsung nu va include un încărcător sau orice altceva în afară de cele de mai sus la achiziția dvs.

Un smartphone pe care îl recomandăm

Samsung Galaxy A53 este un mid-ranger care este disponibil în majoritatea părților lumii. Este superior modelului Samsung Galaxy A52 de anul trecut. Combinând un afișaj bun, camere bune, performanțe zilnice decente și o durată excelentă de viață a bateriei, Galaxy A53 are toate ingredientele cheie pentru a vă satisface nevoile zilnice cu ușurință. Vă reamintim că Galaxy A53 a fost lansat alături de Galaxy A33 și Galaxy A73, toate cu conectivitate 5G, în acest an. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A53 și Apple iPhone SE 2022!

Dincolo de criticile aduse conținutului slab din cutie, Galaxy A53 5G este un mid-ranger excelent ca raport specificații preț. Telefonul are propriile sale dezavantaje, cum ar fi lipsa unei mufe pentru căști. Dar telefonul crește capacitatea bateriei la 5.000 mAh, iar promisiunea de actualizare a software-ului Samsung rămâne de neegalat. Având în vedere acest lucru și disponibilitatea sa extinsă, Samsung Galaxy A53 5G rămâne un telefon ușor de recomandat pentru toată lumea.