Samsung Galaxy A54 5G cu Exynos 1380 și 6GB RAM testat pe Geekbench

271
Samsung Galaxy A54
Sursa Foto: letsgodigital.org

În toată agitația de actualizări la Android 13 și patch-ul din decembrie, primim și informații despre un viitor smartphone mid-range. Este vorba despre Samsung Galaxy A54 5G. Se așteaptă ca Samsung să lanseze smartphone-ul Galaxy A54 5G în lunile următoare. Randările viitorului smartphone din seria A au apărut luna trecută. Acum viitorul Samsung Galaxy A54 5G cu numărul de model SM-A546B a fost testat pe Geekbench.

Listarea pe site-ul bazei de date dezvăluie unele dintre specificațiile cheie ale Samsung Galaxy A54 5G, potrivit MySmartPrice. Nu vom mai pune 5G în terminația numelui, pentru că nu știm dacă Samsung va lansa un model 4G al acestui telefon. Cel mai probabil că nu.

Samsung Galaxy A54 a apărut pe Geekbench cu Exynos 1380

Viitorul Samsung Galaxy A54 cu numărul de model SM-A546B a fost testat pe platforma de referință Geekbench 5. Smartphone-ul de gamă medie a reușit să realizeze 776 de puncte în testele single-core (cu un singur nucleu). În același timp, în testul multi-core (cu mai multe nuclee), scorul înregistrat de Galaxy A54 a fost de 2.599 de puncte. Sunt scoruri foarte bune pentru un telefon de gamă medie.

În plus față de aceste rezultate Geekbench a dezvăluit prezența unui procesor octa-core cu numărul de cod s5e8835. Din opt nuclee, patru nuclee sunt tactate la 2,40 GHz, care ar trebui să fie nucleele de performanță. În timp ce celelalte patru nuclee sunt tactate la 2,0 GHz, acestea par a fi nuclee de eficiență. Listarea dezvăluie în continuare prezența unui GPU Mali G68. Pe baza acestora, se pare că Samsung Galaxy A54 va fi alimentat de procesorul Exynos 1380.

ARM GPU Mali-G68 este o placă grafică integrată pe procesoarele mid-range. A fost lansată în 2021. Oferă toate caracteristicile seriei Mali-G78 pentru modelele high-end, inclusiv eficiență energetică și învățarea automată.

Listarea pe Geekbench dezvăluie în continuare existența unei variante de memorie de 6GB de RAM. Cu toate acestea, ne putem aștepta și la un Galaxy A54 5G cu 8GB de memorie RAM. De asemenea, conform Geekbench, telefonul va veni cu Android 13 și Samsung One UI 5.0 din cutie.

Anterior am aflat că telefonul Samsung mid-range va fi echipat cu o baterie de 5.100 mAh. Ne putem aștepta să aibă și suport de încărcare rapidă de 25W, aflat pe actualul Samsung Galaxy A53.