Acasă Stiri Samsung Galaxy A7 (2017) cu Bixby, lansat în Corea de Sud

Samsung Galaxy A7 (2017) cu Bixby, lansat în Corea de Sud

Samsung a lansat noua sa serie Galaxy A (2017) la începutul acestui an și acum Samsung Galaxy A7 (2017) cu Bixby a fost lansat în Corea de Sud.

Spre deosebire de versiunea lansată pe alte piețe de pe glob, varianta sud-coreeană a lui Galaxy A7 are Bixby la bord. Acest lucru îl face primul smartphone Samsung din seria mid-range A, care vine cu asistentul digital Bixby a lui Samsung.

Unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din Coreea de Sud, SK Telecom, va vinde în exclusivitathttp://www.sktelecom.com/index_real.htmle Samsung Galaxy A7 (2017).

Clientii din Corea de Sud pot pre-comanda acest smartphone la prețul de aproximativ 510 dolari. Telefonul este oferit în culorile Black Sky, Gold Sand și Peach Cloud.

Galaxy A7 (2017) are un ecran Full HD de 5,7 inch, cu un procesor Samsung Exynos 7880 sub capotă, cuplat cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă, care le puteți extinde până la 256 GB cu ajutorul unei cartele microSD.

Telefonul are de asemenea o cameră frontală pentru autoportret de 16 megapixeli și una la spate tot de 16 MP. Caracteristicile suplimentare ale telefonului includ certificarea IP68 pentru rezistența la praf și apă, un senzor de amprentă digitală precum și o baterie de 3.600 mAh. De asemenea, are suport pentru Samsung Pay.

Această variantă a modelului Galaxy A7 (2017) este ușor diferită de cea care a ieșit de câteva luni. Hardware-ul și software-ul telefonului este același, o singură excepție, telefonul lansat acum în Corea de Sud are Bixby. Nu chiar Bixby original, dar are Bixby!

În consecință, această variantă Galaxy A7 (2017) nu are un buton hardware distinct pentru Bixby și nu există nici o voce Bixby.

Nu este prima dată când vedem un „mini” asistent Bixby pe un telefon, de asemenea Samsung Galaxy Note 7 FE recent lansat în Corea de Sud, are și el un „mini” Bixby la bord. Spunem mini Bixby pentru că asistentul inteligent de la Samsung, care a fost lansat cu duo-ul Galaxy S8 și Galaxy S8+, nu are suport pentru funcția de voce.

Samsung Galaxy A7 (2017) vine cu Bixby Home, un nou serviciu lansat de Samsung la începutul acestui an.

Bixby Home, învață din rutina dvs., actualizând permanent telefonul pentru a reflecta modul în care utilizați aparatul pe tot parcursul zilei. Vă oferă date informative, muzică și acces la CNN, Facebook, Twitter sau Uber, în funcție de ce observă că vă place și de ce vă interesează.

Indiferent dacă ne place sau nu, se pare că Samsung împinge majordomul Bixby să devină prezent pe toate telefoanele sale reprezentative.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...