Acasă Stiri Samsung Galaxy A7 (2017) cu Bixby, lansat în Corea de Sud

Samsung Galaxy A7 (2017) cu Bixby, lansat în Corea de Sud

Samsung a lansat noua sa serie Galaxy A (2017) la începutul acestui an și acum Samsung Galaxy A7 (2017) cu Bixby a fost lansat în Corea de Sud.

Spre deosebire de versiunea lansată pe alte piețe de pe glob, varianta sud-coreeană a lui Galaxy A7 are Bixby la bord. Acest lucru îl face primul smartphone Samsung din seria mid-range A, care vine cu asistentul digital Bixby a lui Samsung.

Unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din Coreea de Sud, SK Telecom, va vinde în exclusivitathttp://www.sktelecom.com/index_real.htmle Samsung Galaxy A7 (2017).

Clientii din Corea de Sud pot pre-comanda acest smartphone la prețul de aproximativ 510 dolari. Telefonul este oferit în culorile Black Sky, Gold Sand și Peach Cloud.

Galaxy A7 (2017) are un ecran Full HD de 5,7 inch, cu un procesor Samsung Exynos 7880 sub capotă, cuplat cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă, care le puteți extinde până la 256 GB cu ajutorul unei cartele microSD.

Telefonul are de asemenea o cameră frontală pentru autoportret de 16 megapixeli și una la spate tot de 16 MP. Caracteristicile suplimentare ale telefonului includ certificarea IP68 pentru rezistența la praf și apă, un senzor de amprentă digitală precum și o baterie de 3.600 mAh. De asemenea, are suport pentru Samsung Pay.

Această variantă a modelului Galaxy A7 (2017) este ușor diferită de cea care a ieșit de câteva luni. Hardware-ul și software-ul telefonului este același, o singură excepție, telefonul lansat acum în Corea de Sud are Bixby. Nu chiar Bixby original, dar are Bixby!

În consecință, această variantă Galaxy A7 (2017) nu are un buton hardware distinct pentru Bixby și nu există nici o voce Bixby.

Nu este prima dată când vedem un „mini” asistent Bixby pe un telefon, de asemenea Samsung Galaxy Note 7 FE recent lansat în Corea de Sud, are și el un „mini” Bixby la bord. Spunem mini Bixby pentru că asistentul inteligent de la Samsung, care a fost lansat cu duo-ul Galaxy S8 și Galaxy S8+, nu are suport pentru funcția de voce.

Samsung Galaxy A7 (2017) vine cu Bixby Home, un nou serviciu lansat de Samsung la începutul acestui an.

Bixby Home, învață din rutina dvs., actualizând permanent telefonul pentru a reflecta modul în care utilizați aparatul pe tot parcursul zilei. Vă oferă date informative, muzică și acces la CNN, Facebook, Twitter sau Uber, în funcție de ce observă că vă place și de ce vă interesează.

Indiferent dacă ne place sau nu, se pare că Samsung împinge majordomul Bixby să devină prezent pe toate telefoanele sale reprezentative.

SourceSamMobile

Stiri

Galaxy M51 și Galaxy M31s cu quad-camera, una principală de 64MP

Samsung se pregătește de lansarea mai multor smartphone-uri din seria Galaxy A și Galaxy M. Samsung Galaxy M01 și Galaxy M11 sunt...

Descoperiți o altă lume cu noua cameră Macro de pe Galaxy A51 și A71

Atunci când facem o fotografie, uneori folosim funcția de zoom a camerei pentru a surprinde cât mai multe detalii. Texturile și culorile...

Seria Galaxy S20 nu este la fel de populară ca Galaxy S10

Seria aniversară Samsung Galaxy S10 a fost întâmpinată cu laude peste tot unde a fost lansată la începutul anului 2019. Nu se...

Samsung a ales T1 Entertainment & Sports partener oficial în display-uri

Samsung Electronics a anunțat ieri parteneriatul oficial cu organizația globală de e-sport, T1 Entertainment & Sports (T1). Prin acest parteneriat, toate echipele...

Samsung Galaxy M01s confirmat de certificarea Wi-Fi Alliance

Am scris zilele trecute că săptămâna viitoare Samsung va lansat oficial în India pe Galaxy M01 și Galaxy M11. Acum avem o...

Samsung va furniza aproape 80% din afișajele OLED pentru iPhone 12

Samsung este cel mai mare producător de panouri OLED pentru smartphone-uri și face cel mai bun ecran OLED din industrie. Compania oferă...

Samsung cu patru smartphone-uri în top 10 cele mai vândute în Q1 2020

Potrivit unui studiu de piață realizat de Omdia (fostă IHS Markit), Samsung în ciuda impactului economic cauzat de pandemia de la COVID-19,...