Samsung Galaxy A73 primește actualizarea Android 13 și One UI 5.0

200
Samsung Galaxy A73 Android 13
Sursa foto: sammobile.com

După ce anteriorul articol a fost despre actualizarea de securitate din octombrie a lui Samsung Galaxy A73, acum acest smartphone a primit Android 13. Este cel mai recent smartphone Samsung care a primit actualizarea stabilă One UI 5.0 bazată pe Android 13. El se alătură altor peste o duzină de modele care au primit Android 13, inclusiv cele mid-range Galaxy A53 și Galaxy A33. Acești trei mid-ranger au fost dezvăluiți împreună la începutul acestui an.

Samsung a început lansarea Android 13 pentru Galaxy A73 5G în Malaezia. Utilizatorii din țara asiatică primesc actualizarea mare de software cu versiunea de firmware A736BXXU2BVK2, potrivit AndroidHeadlines. În zilele următoare ar trebui să urmeze o lansare mai largă la nivel global. Telefonul a primit anterior actualizarea din octombrie, așa că va rămâne pe aceasta și după ce primește Android 13.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Android 13 și One UI 5.0 lansat pentru Samsung Galaxy A73 5G

Cea mai recentă versiune a software-ului Android aduce mai multe noutăți pe Galaxy A73. Compania a adăugat mai multe instrumente de personalizare pe telefonul dvs. Acum puteți schimba imaginea de fundal și ecranul de blocare direct din ecranul de blocare. Caracteristica Paletă de culori a fost îmbunătățită pentru a implementa mai bine culorile tapetului în meniurile UI de sistem. Interfața de utilizare primește o reproiectare minoră cu pictograme mai îndrăznețe pentru aplicații și un panou de notificări reorganizat și meniuri de setări. Animațiile de sistem au fost și ele îmbunătățite. Caracteristicile de confidențialitate și securitate primesc, de asemenea, îmbunătățiri.

Samsung a adăugat și câteva funcții noi dispozitivelor Galaxy odată cu lansarea Android 13. Avem OCR (recunoaștere optică a caracterelor) pentru a extrage rapid text din imaginile stocate în galerie sau direct din vizorul camerei. Tastatura Samsung primește câteva îmbunătățiri notabile, la fel și alte aplicații Samsung stoc. Avem și noi funcții de fotografie și video, precum și noi funcții de editare. Nu în ultimul rând, Samsung a îmbunătățit la Galaxy A73 și Bixby Routines și AR Emoji. Mai mult, a adăugat suport pentru noi gesturi pentru a permite multi-tasking mai eficient.

Emoji vine din limba japoneză. Este compus din e „imagine” + moji „caracter”. Asemănarea cu termenele engleze emoție și emoticon este o pură coincidență. AR Emoji creează un avatar digital al utilizatorului care urmărește mișcările lui.

Samsung și-a început lansarea Android 13 luna trecută, seria Galaxy S22 fiind prima care a primit Android 13. În ultimele cinci zile, compania a lansat Android 13 pentru seria Galaxy S21, Galaxy S20, seria Galaxy Note 20, Galaxy A53, Galaxy A33 5G și acum, Samsung Galaxy A73. Lista va continua să crească în zilele și săptămânile următoare.