Samsung anunță lansarea lui Galaxy A9 cu o baterie de 4.000 mAh

Samsung a reușit să „înghesuie” o batarie enorma de 4.000 mAh, însă non-detașabilă.

1534

Samsung a anunțat recent în timpul Galaxy A Party 2016 lansarea lui Galaxy A9, cel mai high-end membru al seriei A. Galaxy A9 va fi echipat cu un ecran enorm de 6 inch cu un display la 1080p Super AMOLED, o cameră principală de 13 megapixeli cu OIS și apertură f/1,9 și o cameră secundară de 8 megapixeli.

Va rula Android 5.1.1 Lollipop și va include un procesor de 64 bit octa-core Qualcomm Snapdragon 652 asociat unei memorii RAM de 3 GB și 32 GB memorie internă. Va fi prezent de asemenea un slot pentru carduri microSD ce va suporta carduri de până la 128 GB.

Deși dispozitivul va avea doar 7.4 mm grosime, gigantul high-tec sud-coreean a reușit să „înghesuie” o baterie enormă de 4.000 mAh, însă non-detașabilă. Totuși o baterie cu această capacitate nu ar trebui să ofere cuiva șansa să se plângă, chiar de cele mai multe ori capacitatea bateriei unui telefon mobil nu va fi niciodată suficientă. Designul de sticlă și metal este similar cu cel al lui Samsung Galaxy S5 și Galaxy A7. De asemenea este prezent un senzor de amprente integrat în butonul Home, pentru o siguranță sporită a viitorului telefon mobil.

La fel ca și alte dispozitive high-end lansate recent, Samsung Galaxy A9 va dispune de serviciul Samsung Pay.