Samsung Galaxy Alpha anunțat oficial

1949

Samsung a anunțat recent oficial smartphone-ul Galaxy Alpha, noul device metalic despre care s-a vorbit constant în ultimele luni. Au fost prezentate numeroase zvonuri legate de specificațiile și design-ul lui Galaxy Alpha.

După cum se știa, Samsung Galaxy Alpha are un display de 4,7 inch Super AMOLED cu o rezoluție de 1280×720, echipat cu procesorul propriu Samsung Exynos octa-core, cu 2 GB de RAM și 32 de GB memorie internă (fără suport microSD), suport LTE-A, baterie de 1860 mh, senzor de amprente, camera principală de 12 mp, cameră frontale de 2,1 mp. Camera principală include HDR, Panorama, Selective Focus, Dual Camera, Beauty Face, Virtual Tour și multe altele.

Software-ul include Ultra Power Saving Mode, Download Buster, Quick Connect și Private Mode implementate în Android 4.4.4. De asemenea sunt suportate Wi-Fi 802. 11ac, NFC, Bluetooth 4.0 și USB 2.0. Senzorii includ gyroscop, geomagnetic, de lumină, de proximitate, de gesturi și pentru frecvența cardiacă. Este prezent și un accelerometru.

În ciuda construcției metalice, Galaxy Alpha are o grosime de doar 6,7 mm și cântărește 115 g. Va fi lansat în 5 culori: negru, alb, auriu, argintiu și albastru. Va putea fi găsit în peste 150 de țări începând cu septembrie 2014.