Noile căști wireless Samsung Galaxy Buds sunt în lucru

1167
Sursa Foto: SamMobile.com

Compania Samsung lucrează deja la succesorul setului wireless Galaxy Buds. Gigantul tech are în lucru un dispozitiv cu numărul de model SM-R175. Actualul set Samsung Galaxy Buds are numărul de model SM-R170. Este simplu de intuit că acesta este numărul de model pentru Galaxy Buds 2 – sau Galaxy Buds (2020) sau orice altă denumire pe care Samsung ar decide o pună.

Opțiunile de culoare pentru noile căști wireless Samsung Galaxy Buds, pe care le vom numi deocamdată Galaxy Buds 2, includ negru, alb, albastru și roz. Galaxy Buds sunt disponibile în negru, alb, argintiu și galben. Versiunea argintie având aceeași nuanță de vopsea ca Aura Glow aflată pe Galaxy Note 10. Samsung pare să schimbe puțin lucrurile pentru căștile Buds din a doua generație. Înlocuiește culoare galbenă, chiar dacă foarte atractivă și bine vândută, cu roz și cea argintie cu albastru. Sigur că opțiunile de culoare se pot schimba sau apărea unele noi pe măsură ce ne apropiem de lansarea efectivă a căștilor.

Noul set Galaxy Buds va avea un spațiu de stocare de 8 GB

De asemenea, conform Sam Mobile de unde vine informația, Galaxy Buds 2 sunt dezvoltate cu 8 GB spațiu de stocare. Nu suntem siguri că Samsung Galaxy Buds 2 vor avea de fapt vreun spațiu de stocare la bord. Galaxy Buds acum pe piață a fost, de asemenea, în dezvoltare cu 8 GB spațiu de stocare. În cele din urmă setul wireless a fost scos la vânzare fără spațiu de stocare la bord.

Probabil că Samsung nu este dispus să lase căștile wireless pentru urechi să fie folosite într-un mod autonom. Tendința Samsung este ca utilizatorii acestor căști să le folosească în ecosistemul Samsung de dispozitive conectate, fie cu un smartphone Galaxy, fie cu un smartwatch și ambele vă permit să stocați nu numai muzică pe ele. Și, ascultarea muzicii pe Galaxy Buds este o adevărată relaxare cu un sunet reglat de AKG, indiferent de intensitatea sunetului.

Decibelul (dB) este unitatea de măsură a intensității sonore. Urechea umană percepe sunete între 0 și 130 dB, orice sunet peste 130 dB va cauza dureri. UE a stabilit o limită legală de 80 dB pe parcursul unei zile de lucru. În casă, ziua, limita maximă admisă este de 35 dB, Un ţânţar produce un zgomot de 20 dB!

Ne putem aștepta la anularea activă a zgomotului pe Galaxy Buds 2

Setul Samsung Galaxy Buds este excelent ca design, calitate și preț, este foarte apreciat de utilizatori. Conform Consumer Reports sunt mult mai bune decât Apple Air Pods. Căștile unt extrem de confortabile de purtat și au o calitate a sunetului fenomenală. Dar, putem aștepta ca anularea activă a zgomotului să o regăsim pe Galaxy Buds 2? Ultimele AirPod-uri Apple (AirPods Pro) au încorporat „Active Noise Cancellation – anularea activă a zgomotului„. Numai că setul Apple costă de două ori mai mult decât Samsung Galaxy Buds! Anularea activă a zgomotului poate fi una dintre puținele funcții noi pe care Samsung le-ar putea folosi pentru a atrage și mai mult cumpărătorii spre Samsung Galaxy Buds 2.

Tehnologia de anulare activă a zgomotului funcționează prin utilizarea unui microfon orientat spre exterior pentru captarea sunetului exterior și a unui difuzor pentru emiterea unui sunet opus zgomotului exterior. Sunetul emis are rolul de a anula zgomotul din exterior.

Galaxy Buds au fost lansate alături de seria Galaxy S10 în luna februarie a acestui an și nu putem decât să presupunem că Buds 2 își va face apariția oficială odată cu lansarea seriei Galaxy S11. Având în vedere că dezvoltarea a început recent pentru Galaxy Buds 2, este foarte probabilă lansarea alături de seria S11, dar până în acest moment Samsung nu a confirmat nimic.