Căștile Samsung Galaxy Buds, plăcerea de a asculta fără fir

1967

Dacă doriți să vă bucurați de muzică wireless, căștile premium Galaxy Buds vin cu un sunet excelent și fără cabluri. Galaxy Buds sunt sinonime cu înalta calitate, designul excelent și durata de viață a bateriei. De asemenea, acest set wireless poate fi încărcat de la smartphone-ul Samsung Galaxy S10 prin caracteristica PowerShare.

Căștile intra-auriculare au avut întotdeauna un factor de forma compact, cu avantaj clar față de versiunile pe-ureche. Dar dezordinea cauzată de cablurile necesare a fost și este o caracteristică comună multor astfel de modele. Conform site-ului german TelTarif, nu este cazul cu Galaxy Buds.

Cu Samsung Galaxy Buds – scăpați de lesa incomodă de până acum

Samsung a lansat anul acesta setul Wireless Galaxy Buds împreună cu seria Galaxy S10. În mai multe locuri din lume cei care au pre-comandat un smartphone Galaxy S10 sau Galaxy S10+ au primit gratuit acest set wireless în valoare de 150 de euro. Între timp, setul se poate găsi și la prețuri mai mici în funcție de vânzător. Căștile Samsung sunt disponibile în alb, negru și galben.

Cu o greutate de numai 5,6 grame pe cască, aproape nu le simțiți în ureche. Suportul de încărcare de 39,6 grame, cât o cutie mică, este ușor de transportat și depozitat. Cu Bluetooth 5.0, Galaxy Buds au un standard de transmisie modern, în plus, fiecare cască are o baterie de 58 mAh încorporată. Cutia de încărcare propriu-zisă se poate ocupa de 252 mAh, astfel încât acesta poate furniza de două ori o încărcare completă. Setul Samsung Galaxy Buds are intra-auriculare de urechi în trei dimensiuni diferite și vine cu un cablu USB și un ghid de pornire rapidă.

USB – Universal Serial Bus. Înainte de introducerea USB, au existat o mare varietate interfețe și de conectori pentru conectarea accesoriilor și a perifericelor. Aproape toate aceste au fost înlocuite cu USB. USB a fost dezvoltat de un consorțiu de companii format din Compaq, DEC, Intel, IBM, Microsoft, NEC și Nortel și a fost introdus în 1996.

Căștile Galaxy Buds vin într-o într-o cutie mică de carton alb, cu litere metalice strălucitoare. Așa cum este obișnuit pe smartphone-urile actuale Samsung, cum ar fi Galaxy S10, există un plic cu garanția și ghidul de pornire rapidă în cutie. Căștile Samsung sunt de înaltă calitate și atrăgătoare la privit. Pernele pentru urechii sunt moi, parcă prea moi și comode. Siliconul utilizat este extrem de delicat, căștile aproape nu se simt în urechi.

Calitate excelentă a sunetului cu Samsung Galaxy Buds

Căștile sunt operate prin intermediul unui mic touchpad. Apăsând o dată, se va întrerupe muzica redată sau se va continua redarea. Cu o atingere dublă treceți la următoarea melodie. În mod prestabilit, nu este setat nici un control al volumului pe Galaxy Buds, care poate fi schimbat în aplicația Samsung Wearable. O apăsare lungă pe tamponul căștii din stânga reduce volumul, aceeași procedură pe casca din dreapta crește volumul.

Cel mai important lucru și nu este singurul la Galaxy Buds, este cu siguranță sunetul. Și aici Samsung nu face de obicei greșeli. Indiferent dacă muzica este rock, de dans sau pop, Galaxy Buds au un sunet voluminos și fără probleme. Nu există zgomot chiar și la volum mare, basul, sunetele înalte sau orice alte sunete sunt întotdeauna reproduse în mod clar. Cu setarea Bass Boost, de asemenea, chitara bas și tobele se aud parcă ar fi lângă tine. O calitate excelentă a sunetului.

Potrivit Samsung, Galaxy Buds durează până la 6 ore cu o singură încărcare a bateriei, utilizatorii spun că durează și 7,5 ore. Reîncărcarea cu Galaxy S10 prin PowerShare funcționează foarte bine, din nou utilizatorii sunt încântați. Inițial, trebuie să activați caracteristica Wireless PowerShare și apoi să amplasați Galaxy Buds în carcasa de încărcare de pe spatele smartphone-ului.