Acasă Stiri Samsung Galaxy C9 (SM-C9000) certificat de FCC și TENAA

Samsung Galaxy C9 (SM-C9000) certificat de FCC și TENAA

Informații despre viitorul smartphone de la Samsung Electronics, SM-C9000 – Galaxy C9 au ieșit la suprafață pe internet în mod frecvent în ultimele câteva săptămâni.

Galaxy C9 a fost deja certificat în S.U.A. de către FCC(Comisia Federală de Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite ale Americii).

Acum, telefonul a primit certificarea și de la TENAA, care este echivalentul chinez al agenției de reglementare din SUA.

Spre deosebire de documentația eliberată de către FCC, TENAA dezvăluie mult mai multe informații referitoare la specificațiile acestui smartphone, și include patru fotografii ale dispozitivului în curs de examinare.

Samsung Galaxy C9 (SM-C9000) este top-of-the-line pentru smartphone-urile din seria Galaxy C, care include Samsung Galaxy C5 și Samsung Galaxy C7. Samsung Galaxy C9 este echipat cu un ecran AMOLED de 6 inch, de rezolutie 1080 x 1920.

Sub carcasă se află Snapdragon 652, oferind un CPU Octa-Core la 2GHz și GPU Adreno 510.

Modelul are 6GB de RAM,și 64GB de memorie internă. Pentru cei care caută spațiu de stocare suplimentar, există un microSD capacitate de 128 GB.

O camera de 16MP împodobește partea din spate a unității, în timp ce o camera de 16MP  este orientată spre față. Android 6.0.1. este pre-instalat.

Smartpone-ul este doar de 6.9 mm de subțire și cântărește 185 de grame. Are și un senzor de amprentă digitală, și este disponibil într-o singură culoare, auriu.

Un lucru interesant despre Galaxy C9, pe partea din spate a unității, are un nou design de antenă, cu trei linii subțiri în partea de sus și de jos, care arată foarte bine, fiind de aceași culoare cu telefonul.

Va apărea pe piață, conform speculațiilor în luna noiembrie 2016.

Un produs premium, performant, o nouă sfidare a realității de la Samsung.

samsung-galaxy-c9

SourceTENAA

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...