Samsung Galaxy C9 (SM-C9000) certificat de FCC și TENAA

1518

Informații despre viitorul smartphone de la Samsung Electronics, SM-C9000 – Galaxy C9 au ieșit la suprafață pe internet în mod frecvent în ultimele câteva săptămâni.

Galaxy C9 a fost deja certificat în S.U.A. de către FCC(Comisia Federală de Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite ale Americii).

Acum, telefonul a primit certificarea și de la TENAA, care este echivalentul chinez al agenției de reglementare din SUA.

Spre deosebire de documentația eliberată de către FCC, TENAA dezvăluie mult mai multe informații referitoare la specificațiile acestui smartphone, și include patru fotografii ale dispozitivului în curs de examinare.

Samsung Galaxy C9 (SM-C9000) este top-of-the-line pentru smartphone-urile din seria Galaxy C, care include Samsung Galaxy C5 și Samsung Galaxy C7. Samsung Galaxy C9 este echipat cu un ecran AMOLED de 6 inch, de rezolutie 1080 x 1920.

Sub carcasă se află Snapdragon 652, oferind un CPU Octa-Core la 2GHz și GPU Adreno 510.

Modelul are 6GB de RAM,și 64GB de memorie internă. Pentru cei care caută spațiu de stocare suplimentar, există un microSD capacitate de 128 GB.

O camera de 16MP împodobește partea din spate a unității, în timp ce o camera de 16MP  este orientată spre față. Android 6.0.1. este pre-instalat.

Smartpone-ul este doar de 6.9 mm de subțire și cântărește 185 de grame. Are și un senzor de amprentă digitală, și este disponibil într-o singură culoare, auriu.

Un lucru interesant despre Galaxy C9, pe partea din spate a unității, are un nou design de antenă, cu trei linii subțiri în partea de sus și de jos, care arată foarte bine, fiind de aceași culoare cu telefonul.

Va apărea pe piață, conform speculațiilor în luna noiembrie 2016.

Un produs premium, performant, o nouă sfidare a realității de la Samsung.

samsung-galaxy-c9

VIAPhoneArena
SURSĂTENAA