Samsung pregărește seriile: Samsung Galaxy E3, Galaxy J3, J5 și J7

3237

Samsung își concentrează toată atenția asupra noilor linii de smartphone-uri, lansând în ultimele săptămâni device-uri din seria Galaxy A, Galaxy E și Galaxy J. Dacă pentru seriile Galaxy A și E, Samsung a lansat câte 2 sau 3 device-uri, pentru seria J, a fost făcut public un singur smartphone, mai precis pe Samsung Galaxy J1.

Cu toate acestea, după cum ne-a obișnuit gigantul high-tech sud-coreean ne așteptăm la noi reprezentanți ai seriei Galaxy J în viitor, mai ales după cum ne sugerează aplicațiile de trademark depuse de Samsung pentru Galaxy J3, J5 și J7 pe care le așteptăm pe piață în lunile următoare. În timp ce apariția lui E3 nu pare un eveniment neobișnuit, trademark-urile sugerează că seria Galaxy J va avea 4 reprezentanți în loc de 3, toate fiind cel mai probabil dispozitive low-end. cel puțin din informațiile pe care le avem până în acest moment.

Bineînțeles, depunerea acestor trademark-uri – cereri e înregistrare de marcă comercială – nu înseamnă automat că aceste dispozitive vor fi realizate. Însă șansele sunt mari, tot ce ne rămâne este să sperăm că prețul lor va fi mai bun decât cel al smarphone-urile din seriile A și E lansate până acum.

Din informații din alte surse, cunoscătoare a industriei telefoniei mobile, se pare că firma sud-coreeană își va extinde în continuare și celelalte game de telefoane. Vor fi apariții în gala entry-level, mid-range și de asemenea în gama premium a lui Samsung, Galaxy S.