Samsung Galaxy Fan Party va avea loc în Coreea pe 8 octombrie

192
Samsung Galaxy Fan Party
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung este unul dintre acele mărci care depune eforturi continue pentru a se conecta cu utilizatorii și fanii. În acest fel gigantul coreean găzduiește mai multe evenimente, în mai multe țări, de-a lungul anului. În acest an, compania va organiza „Samsung Galaxy Fan Party” la Everland Rose Garden, Coreea de Sud, pe 8 octombrie.

Samsung Galaxy Fan Party este un eveniment cultural pe care compania îl găzduiește din 2018, potrivit SamMobile. În cadrul acestui eveniment compania le permite fanilor să-și împărtășească experiența de utilizare a unui dispozitiv Galaxy și, de asemenea, să se conecteze între ei. Pentru Samsung Galaxy Fan Party de anul acesta, fanii interesați își pot depune aplicațiile pe Samsung.com în perioada 15 – 28 septembrie și pe Galaxy Campus Store între 15 și 25 septembrie. Vor fi invitați un total de 2.000 de fani, inclusiv 1.000 de „fani aburiți” Galaxy și o persoană însoțitoare.

Samsung Galaxy Fan Party în luna octombrie în Coreea

Samsung Galaxy Fan Party va fi o combinație între camping și picnic și campania „Play Different”. Samsung numește evenimentul „Camknicnic”, care va permite fanilor să-și exprime ideile despre Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4, caracterizate prin conceptul „Knick”. De asemenea, va fi amenajată o scenă Campknic dedicată pentru ca fanii să se bucure de acest eveniment.

Participanții pot experimenta diverse fotografii și filmări video și decorarea telefonului folosind dispozitivele pliabile prin „Different Camp Knicks”. Potrivit postării oficiale Samsung, „Zico, Oh My Girl, 10cm, și trupa idol Lucy, celebrități cunoscute ca fani Galaxy, vor cânta. În același timp, Jonathan, care a lucrat cu „Each Campaign”, va apărea ca MC”.

Oh My Girl este un grup sud-coreean compus din șase fete care a debutat pe 20 aprilie 2015. Pe 9 decembrie 2015 formației i s-a refuzat intrarea în Statele Unite, deoarece oficialii americani le-au confundat pe fete cu niște prostituate!

În plus, toți participanți vor primi un bilet Everland și bonuri pentru mâncare și băutură în ziua respectivă. Mai mult, toți solicitanții vor avea posibilitatea de a închiria zilnic un Galaxy Z Fold 4 sau Galaxy Z Flip 4 și de a experimenta noile telefoane pliabile Samsung. Pentru mai multe informații, puteți consulta site-ul oficial Galaxy Fan Party.