Potrivit Samsung, Galaxy Home este aproape de lansare

852

Anul trecut, acum aproape nouă luni, Samsung a prezentat alături de Galaxy Note 9 difuzorul inteligent cu Bixby, Galaxy Home. De atunci acesta încă nu a apărut în magazine. Acum, într-un comunicat emis de Samsung este vorba iarăși de Galaxy Home, conform PhoneArena.

În afară de faptul că este cel mai mare furnizor de telefoane din lume, Samsung continuă să domine piața TV. Gigantul tech oferă în același timp marea majoritate a ecranelor de smartphone de pe piață. Compania sud-coreeană este și un important producător de tablete și smartwatch-uri. Dar, există o ramură din electronică unde Samsung nu a reușit să se impună, cel puțin pentru moment. Este vorba despre difuzoarele inteligente, sector condusă de rivalii Amazon și Google.

Galaxy Home nu va fi doar un difuzor inteligent ca Echo Amazon. Scopul său este de a oferi și o experiență audio respectabilă. Nu e de mirare că Galaxy Home va dispune de procesarea naturală a sunetului cu difuzoare puternice și un subwoofer care va oferi un bas profund. Difuzoarele audio direcționale vor fi reglate de AKG. Galaxy Home primește, de asemenea, suport pentru ecosistemul inteligent de acasă al Samsung, astfel încât acesta să permită utilizatorilor să-și controleze dispozitivele SmartThings prin comenzi vocale.

Samsung Galaxy Home lansare în prima jumătate a lui 2019

Bixby și Galaxy Home nu sunt considerați în acest moment un pericol serios pentru Google, Amazon și Apple cu asistenții și difuzoarele lor inteligente. Nu sunt pentru că nu există! La un moment dat, CEO-ul companiei Samsung a spus că Galaxy Home va veni „până în aprilie„. Apoi declarațiile ulterioare au sugerat o lansare în „prima jumătate a anului 2019„.

PhoneArena este un site american fondat în 2001. Este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. PhoneArena are o bază de date care conține specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete, de la peste 120 de producători.

Conform unei informații publicate de SamMobile, o publicație de mare încredere, Samsung Galaxy Home este foarte aproape. Potrivit publicației sus amintite Samsung nu a renunțat la difuzorul inteligent și acesta este pe drumul bun, cu o lansare până la sfârșitul lunii viitoare. Este posibil chiar și în această lună.

Cu HomePod și Google Home Max de câțiva ani pe piață, ca să nu mai vorbim de o sumedenie de modele low-end și mai ieftine de la Google și Amazon, Samsung a decis destul de târziu să se alăture acestui domeniu cu Galaxy Home.

Dar, cum Bixby nu este la nivelul concurenților săi, procesul de dezvoltare a difuzorului inteligent Samsung a fost foarte lent. Sunt informații și despre un Galaxy Home Mini. În afară de asistența vocală și de controlul inteligent al casei, primul difuzor inteligent Samsung își propune să strălucească în departamentul de calitate audio datorită îmbunătățirilor premium AKG. Poate că ar putea fi atu-ul său după apariția pe piață.