Samsung Galaxy J7+ este oficial, dispune de o configurație cu două camere

1894

Samsung a oficializat pe Galaxy J7+, scurgeri de informații chiar și fotografii au apărut cu acest aparat iar acum știm oficial că Samsung Galaxy J7+ are o configurație dual-camera.

Telefonul Galaxy J7+ nu este doar primul smartphone mid-range din seria J care are o configurație dual-camera, dar este și primul smartphone non-premium de la compana Samsung cu această caracteristică. Singurul alt telefon de la firma Samsung, până în acest moment, care are configurație dual-camera este Galaxy Note 8 prezentat recent la New York.

Gama „J” (Japonia) de la Samsung – acest smartphone a fost dezvoltat initial pentru Japonia, este elegant și subțire, la prețuri accesibile și oferă foarte multe.

Aceste telefoane au priză la utilizatori mai ales prin raportul preț/calitate, telefoane ca Samsung Galaxy J1, Galaxy J3, Galaxy J5 și Galaxy J7, toate din 2016, sunt telefoane căutate și apreciate de fani.

Modelul Galaxy J7+, care a apărut pe site-ul Samsung Thailanda, dispune de un display de 5,5 inch Super AMOLED, cu rezoluție Full HD (1080p), ecran din sticlă 2,5D, un design metalic solid din aluminiu și sticlă, procesor MediaTek Helio P20 octa-core, memorie RAM de 4GB, stocare internă de 32GB cu un slot pentru card microSD.

Sticla 2.5D – beneficiile sunt pur ergonomice și estetice. Este important pe dispozitivele touchscreen ca toate suprafețele pe care consumatorii le vor atinge și vor glisa cu degetul să fie netede. Termenul sticlă 2.5D nu este lipsit de sens, dar nu este o realizare tehnică majoră care să ofere unui telefon un avantaj față de altul și nu este ceva care să influențeze decizia de cumpărare.

Setarea cu două camere constă într-un senzor de 13 MP cu o deschidere f / 1,7 și un senzor de 5 MP cu o deschidere f / 1,9. Setarea camerei orientate spre spate a telefonului poate înregistra videoclipuri de 1080p. Camera frontală cu care se confruntă telefonul utilizează un senzor de 16 MP cu o lentilă cu focalizare fixă ​​și bliț.

Telefonul vine cu opțiuni de conectivitate, cum ar fi un slot pentru cartelă dual SIM, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS și un port USB de tip C. Galaxy J7+ vine cu o baterie de 3.000 mAh, care nu poate fi înlocuită. Alte caracteristici ale telefonului includ un senzor de amprentă digitală, Always-On Display, Recunoaștere facială, Secure Folder, Dual Messenger și Bixby Home.

Modelul Galaxy J7+, care este un smartphone standard de clasă mijlocie, a apărut pe site-ul Samsung Thailanda, împreună cu informații despre preț și disponibilitate. Ce este rău, noul telefon nu va veni ieftin, deoarece Samsung a anunțat pentru Galaxy J7+ un cost total de aproximativ 12.900 THB (baht thailandez), echivalentul a 390 $ dolari. Pe de altă parte, cei care pre-comandă smartphone-ul vor primi gratuit căștile Samsung U Flex în valoare de 75 $.

Smartphone-ul va fi oferit în negru, roz și argintiu și Android Nougat 7.0 preinstalat.

SURSĂPhoneArena