Mai multe telefoane Samsung Galaxy K certificate de Bluetooth și BIS!

174
Mai multe telefoane Samsung Galaxy K certificate de Bluetooth si BIS
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung este pregătit să lanseze seria Samsung Galaxy S23 peste puține zile. Dar, înainte de lansarea seriei Galaxy S23, un alt smartphone Samsung cu numărul de model SM-K748U, a apărut pe site-ul Bluetooth SIG. Certificarea Bluetooth dezvăluie și numele smartphone-ulu: Samsung Galaxy K748. Un nume cel puțin surprinzător, nu erau informații anterioare despre o serie Samsung Galaxy K.

Pentru ca surpriza să fie și mai mare, mai multe variante Samsung Galaxy K au obținut și certificarea BIS în India, potrivit MySmartPrice. După certificarea Bluetooth SIG pentru Samsung Galaxy K748 (SM-K748U) am aflat că acesta va suporta conectivitate Bluetooth 5.3. Nu se știe nimic despre smartphone-urile din seria Samsung Galaxy K din punct de vedere al specificațiilor.

Samsung Galaxy K, posibil o nouă serie sau seria Galaxy S23 icognito

Acest Galaxy K748 a fost de asemenea observat în baza de date de certificare a BIS India. În afară de Galaxy K748, Galaxy K741 și Galaxy K746 au apărut și ele pe site-ul web de certificare BIS. Apariția lui Samsung Galaxy K748 pe mai multe site-uri web de certificare indică o lansare iminentă.

Dacă ne uităm la numărul de model, litera „U” indică o lansare în Statele Unite a acestui telefon din seria Samsung Galaxy K. Dar listarea pe site-ul Bluetooth a Galaxy K748 dezvăluie doar că avea suport Bluetooth 5.3. În același timp Galaxy K748 (SM-K748B/DS), certificat de BIS India pare a fi varianta indiană a smartphone-ului. De asemenea, Samsung SM-K746B/DS și SM-K741B/DS au fost certificate de BIS. Aceste smartphone-uri ar putea fi lansate ca Samsung Galaxy K746 și Galaxy K741.

În India are peste 1,4 miliarde de locuitori și aici se vorbesc ~1.000 de dialecte. India a fost cel mai mare consumator de whisky la nivel mondial în 2022. India a consumat aproape jumătate din whisky-ul din lume (~1,5 miliarde litri), în 2022.

Este pentru prima dată când seria Samsung Galaxy K a apărut în știri. Prin urmare, nu se știe nimic despre aceste smartphone-uri Samsung din seria K, în ceea ce privește specificațiile. Cu toate acestea, ne putem aștepta să aflăm mai multe, sau nu, despre aceste dispozitive în zilele următoare.

Ar fi interesant să vedem ce segment al industriei de smartphone-uri va satisface seria K. Samsung a mai lansat anterior, în urmă cu aproximativ 10 ani, telefoane Galaxy K, dar a renunțat repede la această serie. Pe de altă parte, Samsung are obiceiul să-și mascheze produsele viitoare cu numere de model diferite. În acest fel nu ar fi de mirare dacă aceste dispozitive ajung să fie smartphone-uri din seria Galaxy S23.