Smartphone-ul Samsung Galaxy M20 disponibil în Germania

911

Samsung Galaxy M20 este un smartphone nou entry-level, conceput pentru un public tânăr care nu dorește să renunțe la performanță și design. Cu un raport preț-performanță convingător acesta este disponibil în Germania, conform NewsSamsung. Smartphone-ul este ideal pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv puternic entry-level cu baterie mare și aparat foto bun.

Noul smartphone Samsung Galaxy M20 este echipat cu afișajul avansat Infinity-V și caracteristici superioare. O cameră dublă la spate, dintre care una cu unghi larg, o durată mare de viață a bateriei, procesor de înaltă performanță și interfața Samsung Experience 9.5 UX sunt pe M20. Seria Galaxy M intră pentru prima dată în Germania, modelul M20 este primul model disponibil pe piața germană.

Tehnologii impresionante pe Samsung Galaxy M20

Galaxy M20 impresionează cu un ecran mare de 16 cm / 6,3 inch Full HD+ Infinity-V. Acesta se întinde pe întreaga față, bineînțeles în afara orificiului pentru camera frontală. Camera frontală are 8 MP și este ideală pentru autoportrete. La spate, modelul Galaxy M20 este dotat cu o cameră principală de de 13 MP cu diafragma de F/1.9 și un obiectiv cu unghi larg de 5 MP. Sunt caracteristici impresionante într-un smartphone Samsung entry-level.

Pentru a oferi spațiu suficient pentru toate instantaneele, Galaxy M20 este echipat cu o memorie de 64 GB, care poate fi extinsă cu un card microSD până la 512 GB. Puternic, dar eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, procesorul Exynos 7904 Octa Core utilizează 4 GB de memorie RAM. Are sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Toate componentele sunt alimentate de o baterie impresionantă de 5.000 mAh. Funcția de gestionare a alimentării pe Galaxy M20 dispune de un sistem tehnologic cu mai multe niveluri, care asigură un consum redus de energie. Încărcătorului de 15 W furnizat cu funcția de încărcare rapidă oferă o viteză de 3 ori mai mare decât încărcarea normală.

Încărcarea rapidă – Quick Charge. Este proiectată pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile cum ar fi smartphone-urile, special concepute pentru acest lucru. Tehnologia Quick Charge a fost creat de compania americană Qualcomm în 2013. Tehnologia Samsung Adaptive Fast Charging este o versiune simplificată a Quick Charge și este compatibilă cu aceasta.

Galaxy M20 la un preț de 229 euro în Germania

Galaxy M20 va fi disponibil în Germania în culorile Charcoal Black (negru antracit) și Ocean Blue cu un preț recomandat de Samsung de 229 de euro. Pentru moment, clienții pot cumpăra smartphone-ul numai de la Flashsale pe Amazon sau prin Magazinul Online Samsung. Galaxy M20 va fi disponibil doar prin trei vânzări Flash. Prima a fost pe 18 martie. Va mai fi disponibil pe 25 martie și pe 1 aprilie de la ora 10:00 și durează 24 de ore! Vă reamintim că la prezentarea oficială în India stocurile de Galaxy M20 și Galaxy M10, au fost epuizate imediat!