Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

617
Samsung Galaxy M22 fratele geaman a lui Galaxy A22 este oficial in Europa
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează că este un smartphone low-end, cu o conectivitate 4G și spatele din plastic. Detalii despre preț lipsesc încă, dar având în vedere fișa tehnică, este ușor să ne imaginăm că nu va fi foarte scump. Despre Galaxy M22 am aflat pentru prima dată în luna mai. Dispozitivul a fost lansat acum în Germania și ar putea veni pe alte piețe europene în curând.

Samsung Galaxy M22 este practic fratele geamăn al modelului Galaxy A22. Comparativ cu Galaxy A22, Galaxy M22 are o cameră frontală mai bună și un design spate ceva mai interesant. Cu toate acestea, toate celelalte caracteristici și specificații rămân aceleași, conform HDBlog. Galaxy M22 are un ecran cu diagonala de 6,4 inch (16,26 centimetri). Este un ecran Super AMOLED de tip Infinity-U cu rezoluția FHD+ (1.600 x 720 pixeli) și rata de reîmprospătare de 90Hz.

Samsung Galaxy M22 cu baterie de 5.000mAh și încărcare de 25W

Smartphone-ul Samsung Galaxy M22 are un procesor MediaTek Helio G80, 4GB de memorie RAM și 128GB memorie de stocare internă. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin micro-SD (maxim 1TB). La spate telefonul are patru camere: una principală de 48MP, una ultra-wide de 8Mp și două de 2MP, de adâncime și macro. Telefonul acceptă înregistrarea video Full HD la 30 fps. Frontal are o cameră de 13MP, conform fișei tehnice, dar în descrierea Samsung apare ca fiind de 22MP! Telefonul rulează Android 11 din cutie și Samsung Knox este la bord.

Pe partea de conectivitate vine cu 4G LTE, dual SIM, Wi-Fi Wi-Fi b / g / n / ac, Bluetooth 5.0 și NFC. Ca porturi are USB 2.0 Tip-C și mufă audio de 3,5 mm. Smartphone-ul are un senzor de amprente pe lateral pentru protecție. O baterie mai mult decât onorabilă furnizează curentul electric: 5.000mAh cu încărcare de 25W. Are dimensiunile 159,9 x 74 x 8,4 mm, o greutate de 186 grame și este livrat de Samsung în negru, alb, albastru.

Bluetooth este un standard de tehnologie fără fir pentru schimbul de date pe distanțe scurte. Dezvoltarea tehnologiei a fost inițiată în 1989 de Nils Rydbeck, la Ericsson Mobile, Suedia. Numele „Bluetooth” vine de la regele danez Harald Bluetooth.

Dacă toate acestea vi se par familiare, există un motiv întemeiat. Cu excepția câtorva diferențe minore, mai ales în ceea ce privește designul, Galaxy M22 este practic fratele geamăn al modelului Samsung Galaxy A22 – varianta 4G, desigur. După cum am spus, Samsung nu a publicat încă prețul dispozitivului și nici nu a indicat o dată de disponibilitate. De fapt, pe site-ul german există un link „cumpărați acum” care nu duce nicăieri. Așteptăm, de asemenea, clarificări privind piețele pe care va fi disponibil.