Samsung Galaxy M22 are pagină web live, lansare este iminentă

403
Samsung Galaxy M22 are pagina web live lansare iminenta
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung ar putea lansa în curând noul smartphone Galaxy M22. Motivul pentru aceasta este că pagina de asistență a lui Samsung Galaxy M22 este live pe site-ul web Samsung Rusia. Acest lucru înseamnă de obicei că respectivul dispozitiv poate fi lansat în orice moment.

Pagina de asistență, ca de obicei, nu dezvăluie numele telefonului și nici specificații ale dispozitivului. Scurgerea anterioară a dezvăluit că Samsung Galaxy M22 va veni cu un procesor MediaTek Helio G80 însoțit de 4GB RAM. Acest procesor este și pe telefonul Samsung Galaxy A22 4G. În iulie, mai multe fotografii ale receptorului au dezvăluit că acesta va avea patru camere la spate și un afișaj Infinity-O.

Lansarea lui Samsung Galaxy M22 pare iminentă

După cum am menționat mai sus, pagina de asistență nu dezvăluie nicio specificație a receptorului. Cu toate acestea, aceasta dezvăluie numărul modelului dispozitivului ca SM-M225FV / DS. Samsung Galaxy M22, cu același număr de model, a fost anterior certificat de FCC și a apărut pe Geekbench. La apariția pe Geekbench, Galaxy M22 a avut un cip-set Helio G80 octa-core și 4GB de memorie RAM.

Telefonul entry-level va rula Android 11 din cutie și interfața Samsung One UI 3.1. În ceea ce privește restul specificațiilor, se spune că ar avea un display Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) cu o rezoluție HD+ (1600 × 720 pixeli). Sunt informații că ecranul va avea o rată de actualizare de 90Hz.

Camera macro este folosită pentru a face fotografii de foarte aproape fără un echipament suplimentar. Dimensiunea subiectului fotografiat este mai mare decât dimensiunea sa reală și camera surprinde foarte multe detalii.

Pe partea de imagistică Samsung Galaxy M22 va avea patru camere la spate. Conform MySmartPrice, modulul foto spate va avea o camera principală de 48MP, una ultra-wide de 8MP. Are și o pereche de camere de 2MP, una macro și o cameră de adâncime. Camera frontală pentru selfie și apeluri video va avea 13MP.

Se spune că o baterie de 5.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W alimentează pe Galaxy M22. Știm și dimensiunile, telefonul are 159,3 x 74 x 8,4 mm și va cântări 199 de grame. Din punct de vedere al conectivității, este posibil ca telefonul să ofere suport 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac, Bluetooth v5.0, NFC, GPS și o mufă pentru căști de 3,5 mm. În ceea ce privește prețul dispozitivului, Galaxy M22 s-ar putea vinde cu amănuntul la 240 de euro.