Samsung Galaxy M32 a fost lansat oficial în Europa

408
Samsung Galaxy M32 a fost lansat oficial in Europa
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics Co. a anunțat ieri lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy M32 în Europa. Cel mai recent telefon din seria Galaxy M oferă funcții excepționale la un preț accesibil. Galaxy M32 vine cu un ecran Infinity-U Super AMOLED și patru camere la spate. Telefonul are o baterie imensă de 5.000mAh, extrem de eficientă atât în activitățile și task-urile de zi cu zi, cât și pe termen lung.

De la lansarea sa în 2019, seria Galaxy M a fost concepută pentru nevoile de bază ale utilizatorilor. Samsung Galaxy M32 este conceput pentru a inspira viețile tinerilor utilizatori și pentru a-i susține în fiecare zi. Galaxy M32 demonstrează angajamentul Samsung de a pune la dispoziție dispozitive puternice pentru toate nivelurile”. A declarat Tiberiu Dobre, șeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Samsung Galaxy M32 cu ecran cu rata de actualizare de 90Hz

Ecranul Infinity-U Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) introduce utilizatorii într-o experiență vizuală fără margini. Afișajul este ideal pentru jocuri, vizionarea videoclipurilor, navigarea pe internet și admirarea fotografiilor. Cu un timp de răspuns mai scurt, rata de refresh de 90Hz permite un afișaj mai rapid și mai lin pentru momentele de scroll în paginile de social media, îmbunătățind experiența, dar menținând un preț accesibil.

Galaxy M32 vine cu o cameră ultra-wide de 8MP pentru fotografii realizate cu un unghi vizual de 123°. Camera macro de 2MP a fost creată pentru a surprinde momente unice din natură în cele mai mici detalii. Aceste camere se completează perfect cu o cameră principală de 64MP, una de adâncime de 2MP și una selfie de 20MP. Sunt camere versatile pentru a surprinde momentele importante din viața de zi cu zi. Utilizatorii își pot scoate în evidență creativitatea, bucurându-se de fotografii luminoase, clare și unice.

Bateria electrică a fost inventată de fizicianul italian Alessandro Volta în anul 1800. Cea mai mare onoare primită de Alessandro Volta a fost numirea unității de măsură a tensiunii electrice după numele său – „volt”.

Conceput special pe nevoile utilizatorilor, telefonul Samsung Galaxy M32 dispune de o baterie de 5.000mAh. Bateria are încărcare rapidă de 25W. Alături de un design metalic, îmbinat cu reflexii laser, Galaxy M32 este un telefon cu adevărat unic. În ceea ce privește siguranța, M32 vine cu recunoaștere facială și cu un senzor de amprentă montat lateral.

Samsung Galaxy M32 este urmașul unui excelent smartphone Galaxy M31. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy M31 și Galaxy A41! Noul Samsung Galaxy M32 va fi disponibil la vânzare începând cu a doua jumătatea lunii iulie.