Samsung a lansat oficial telefonul Galaxy On Max în India

1512

Samsung a anunțat că a lansat în mod oficial telefonul Galaxy On Max în India, telefonul are o memorie RAM de 4GB și Android 7.0 Nougat din cutie.

Telefonul Galaxy On Max are caracteristici și design asemănătoare cu cele ale lui Samsung Galaxy J7 Max și similare cu Galaxy On NXT de anul trecut, cu diferențe minore, desigur.

Prețul de vânzare este stabilit la 16.900 INR (rupii indiene), aproximativ 262 $ USD, dispozitivul va fi disponibil exclusiv pentru cumpărare prin distribuitorul online Flipkart începând cu 10 iulie.

Cu On Max, Samsung se îndreaptă din nou către cumpărători care folosesc site-uri online pentru nevoile lor de cumpărături în domeniul telefoanelor mobile, pentru că acest telefon va fi vândut numai online. Acest lucru face misiunea lui Samsung Galaxy On Max mai dificilă, deoarece va trebui să concureze cu dispozitive precum Moto G5 Plus și Xiaomi Redmi Note 4 care sunt puternice și populare în comerțul online.

Samsung Galaxy On Max, cu număr de model SM-G615F, are un ecran TFT de 5,7 inch Full HD 1.080p, procesor MediaTek MTK P25 Lite de 1,6 GHz, memorie RAM de 4 GB, memorie interna de 32 GB, care poate fi extinsă până la 256 GB printr-o cartelă microSD, design unibody metalic și un acumulator de 3.300 mAh.

Comentând lansarea, Sandeep Singh Arora, vicepreședinte Samsung India, a declarat: „Astăzi consumatorii utilizează smartphone-urile pentru a capta amintiri. Galaxy On Max este dispozitivul perfect pentru acest lucru, permițând utilizatorilor să facă fotografii strălucitoare în toate condițiile de lumină.

Caracteristica cheie a acestui telefon este „camera foto de vârf”, conform afirmațiilor firmei sud-coreene. Camera foto principală are 13 MP cu diafragmă f / 1,7 și o cameră secundară de 13 MP cu f / 1,9. Ambele camere sunt însoțite de un blitz LED.

Este de văzut modul în care acest telefon se ridică la nivelul altor telefoane în ceea ce privește camera foto și dacă are într-adevăr un „aparat foto de vârf„.

Este un smartphone dual SIM care este compatibil cu rețelele LTE. Alte caracteristici de conectivitate includ GPS, Wi-Fi b / g / n, Bluetooth, port microUSB și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Telefonul este echipat cu un cititor de amprente încorporat în butonul de acasă și are preinstalat Samsung Pay Mini (cu suport pentru UPI și Paytm dar fără NFC și MST).

Social Camera, este o caracteristică prin care se poate partaja instantaneu fotografiile pe aplicațiile sociale. Aplicația pentru camere de pe telefon vă permite să conectați persoane și aplicații din rețele sociale, astfel încât să le puteți împărtăși imediat fotografiilor prietenilor și cunoscuților.

Smartphone-ul măsoară 156.6 x 78.7 x 8.1mm și cântărește 178 de grame.

Samsung Galaxy On Max, care este un telefon de buget mediu, va fi disponibil în negru și în auriu, momentan numai în India.

SURSĂSamsung News