Samsung Galaxy Ring: „Scump, dom’le, scump!

65
Galaxy Ring
Sursă foto: AndroidPolice

Samsung Galaxy Ring va fi lansat alături de noile pliabile, ceasuri inteligente și căști wireless mâine la Galaxy Unpacked. Informațiile anterioare au prezis că primul inel inteligent Samsung ar costa între 300 și 350 de dolari. Acum am aflat că inelul ar putea costa până la 449 de euro, cel puțin în Franța. Acest preț s-ar traduce într-unul similar și pe alte piețe europene.

Samsung Galaxy Ring va fi un dispozitiv axat pe sănătate. Zvonurile de până acum au sugerat că primul inel inteligent al Samsung ar putea costa la fel de mult ca unul dintre modelele Galaxy Watch. Adică, undeva în intervalul de la 300 la 350$, în SUA și același preț în Europa, dar în euro. Cu toate acestea, o nouă informație sugerează că ar putea costa mult mai mult decât ne așteptam.

Publicația franceză Dealabs scrie că Samsung Galaxy Ring va începe de la 449 de euro în Franța. Dealabs nu a publicat informații despre prețul celei mai scumpe versiuni a inelului, potrivit AndroidPolice. Știm că Galaxy Ring va fi disponibil în nouă dimensiuni și în finisaje negru, argintiu și auriu.

Dacă informația este corectă, Galaxy Ring va costa mai mult decât Oura Ring Generation 3. Cu toate acestea, proprietarii de Oura Ring trebuie să plătească 6 USD/lună un abonament pentru a valorifica întregul potențial al dispozitivului purtabil. În prezent, nu este clar dacă Samsung va urma o cale similară. Totuși, acest preț foarte mare, sugerează că nu va fi cazul.

Prețul de 450 de euro face inelul Samsung unul dintre cele mai scumpe inele inteligente de pe piață. Pentru comparație, Oura Ring Gen 3 începe în SUA de la 299 USD, în timp ce Ultrahuman Ring Air începe de la 349 de dolari. Totuși, așteptăm mâine confirmarea prețului de către Samsung.

Ultrahuman este o companie și o platformă de monitorizare a longevității și a sănătății cu sediul în Bengaluru, India, fondată în 2019. Anul trecut în iunie inelul inteligent Ultrahuman Ring Air a câștigat premiul Red Dot la Berlin.

În ceea ce privește urmărirea sănătății, recent în aplicația Samsung Health au apărut câteva detalii interesante despre Galaxy Ring. Printre altele, inelul va avea un senzor de temperatură a pielii, care permite dispozitivului purtător să urmărească schimbările de temperatură.

Apoi, monitorizarea stresului și a ritmului cardiac ar trebui să fie la bordul Galaxy Ring, pe lângă detectarea sforăitului. Va exista, de asemenea, un nou sistem de evaluare a stării de sănătate numit Scorul meu de vitalitateMy vitality score, care oferă informații personalizate despre sănătate folosind senzorii inelului.

Ne așteptăm și la unele funcții Galaxy AI pe inel. La fel a procedat Samsung cu orice alt produs nou lansat în 2024. Samsung ar fi folosit tehnologia AI pentru a îmbunătăți calitatea informațiilor despre sănătate centrate pe utilizator.